Det var ju sommar..

Det var ju sommar..



Jag saknar den. Allt var som vanligt då. Sista sommaren på Öland antar jag. Sorgligt ändå. I miss the old times..:(

Okej okej, hårt mot hårt då alltså. Btw så tycker jag att jag är väldigt het när jag äter..Eller ja, det kanske inte är en av de hetaste bilderna som tagits, men jag tycker ändå att den speglar mitt innersta. (och det var ju för 2 år sedan, så jag behöver ju inte skämmas.) Kolla in www.absolutemelie.blogg.se så förstår ni vad jag snackar om.

En rolig dag idag faktiskt. Fick skjuts hem av Timpans far. Trevligt trevlig. Jobbade en sväng med Lucky, han försökte döda mig typ, men han är ju så göööllig ändå. Sedan åkte jag till stan igen. Tvungen att fixa lite hemliga saker med Becca tills imorgon. Status.

Så träffade jag Emmich och Linnéa på bussen hem. Sötnosar där. Dom kom hem till mig sedan för Emma ville ha depp-kväll. Det gick bra tills Max kom och förstörde. Han ska alltid förstöra den slynan.. Hehe. Men whatever så satt vi och snackade en himmla stund och sedan sjöng vi duett-kareoke. Vi ägde soooo fett.

Nyår imorgon. Im so scared right now..

Emelie gillar det.

Emelie gillar det.




Emelie knarkar vattenpipa.

Mohahahahahahaha.

Igår var en mysig kväll. Var dock sjukt trött. Så ikväll blir det till att vila upp sig inför morgondagens festligheter. (Jag ska börja skriva mer sofistikerat, jag är ju smart egentligen.)

Fast jag tänker aldrig mer åka fucking spårvagn. Dom är äckliga och alla spårvagnsförare är...Dumma. Hur ska jag kunna veta att man inte bara kan ändra nummret på spårvagnen hur som helst? Det var iaf så att jag skulle ta 6an till Becca och så var den sen och shit, så jag hoppade på 8an istället. Och grejen var att det åkte en 8a precis framför min 8a. Och det var bara jag och en tjej till på min vagn och hon skulle också till olivedal. Så då tänkte jag att vår vagn bara kunde byta över till en 6a lite snabbt. Svaret slog mig över bröstet som en piska (Okej, tönt Sara)

"Är du helt puckad eller? Det fattar du väl att man inte bara kan byta ett jävla nummer hur som helst eller? Åhhh..(suck)"

Jaha men om jag hade fattat det hade jag väl för helvete inte frågat eller? P.U.C.K.O.

Jag är ond på stan just nu.

Snööööö,fucking snö.

Jag har fan inte heller något liv. Och det blir ju inte precis bättre av att hela Hindås är täckt med typ 7 meter snö. Jag är ledsen, men om vi har tur så kanske bussarna börjar gå ungefär när skolan börjar igen. Men då ska vi ha tur.

I förrgår var jag iaf ute med Emmich,Linnéa och lite folk. Det var mysigt. Och senare så drog vi till Röda rummet och sedan ville Sara åka hem. Så jag gick,ENSAM, hela vägen till Majorna. Jag var skiträdd..Så jag gick med 112 på telefonen hela vägen. Gör aldrig det. Dom blir skit arga om man råkar ringa dit fast det inte är med mening.

Annars var jag så jävla tjatig igår. Kännde verkligen hur jag tjatade om så oviktiga saker hela tiden. Blablablablabla...Ledsen Tim, men jag är sån.

Middag i stan idag. Om jag kan komma in dvs. KUKBUSSAR.

Jaja, ha det bra vänner och glöm inte att Sara älskar er.

Mohahaha.

Sara the bloggnörd(?)

Carro tycker jag är en bloggnörd. Men då är hon också en tönt eftersom hon läser min blogg;)Dessutom är jag skyldig henne 20 spänn. Attans. Fast jag kommer inte ihåg om jag betalade tillbaka dom när vi liftade med svarttaxisarna från mölndal?
Jag säger ju det. Lifta is the shit. Och om det inte kommer någon bil så är det bara att sno en cykel och säga att man kommer från Stockholm. (Eller så kan man ju bara vänta på spårvagnen, men hur spännande är det då?)

Igår var jag och handlade på stan med min moder. Har börjat men en ny grej nämligen. Nyårsklappar. Det har så jävla många fördelar jämfört med julklappar.
1.Eftersom jag aldrig hinner köpa julklappar till någon föräns efter julafton.
2.Mellandags rean is the shit.
3.Jag kan ge bort de julkappar som jag fick fast jag inte vill ha till någon annan i julklapp,så sparar jag en massa pengar.
4.Man riskerar inte att köpa samma sak som någon annan, eftersom man vet vad ens vänner redan fått i julklapp av föräldrar mm.
5.Eftersom man ger presenterna på nyårsafton behöver man inte riskera att det uppstår någon pinsam situation om personen i fråga inte gillar julklappen man köpt. Nyår=Fylla. Fylla=Att älska allt och alla.

Så det så. Nyårsklappar.

Annars var jag rätt så seg igår kväll. Fast det var mysigt med OC-kväll hos Offret med Becca, Sandra och en jävla massa choklad. Fast sedan fick jag ont i huvudet och åkte hem och gick promenad med Maxy. Maxy är bra.

Idag har Milich varit här. Vi drack te och kollade på massa gamla kort och snackade en massa skit. Vi ska ut ikväll...Rooooooooligt! (men Emelie, följ med då Quinna..)

Hopaps det gick bra för Sara och Jodii på Stigs också. Jag vet ju hur läskigt det är där. Väldigt läskigt...

Jag älskar farfar, farfar älskar mig.

Igår var det julafton. Den började bra. Jag försov mig. Väl hos morfar kom ångesten. Jag känner fan inte en jävla käft i min mors släkt. En julafton kände morfar inte ens igen mig.(Det kändes i hjärtat, vänner). Äsch who care egentligen. Utnyttja.SE. Fick fina saker av kusinen iaf. Tackar tackar.

Sedan bar det av till Farmor and farfar. En mer classy julafton än hos dom är svårt att få. Jag förståååår inte varför jag aldrig kan hejda mig själv vid farmors julbord. Jag äter mig alltid mätt på förrätterna. Då går jag ju miste om all mat efter förrätten ju. För då kommer varmrätterna (köttbullar,korv,potatis you name it) sedan lutfisk, pajer, ostbrickan, gröten, efterrätt (bestående av glass m.m.) och sist men inte minst tårtan som farmor bakat kvällen till ära. Claassy..

Men i alla fall så råkade jag ut för världens diss vid matbordet. På julafton, av min egen farfar (Olle). Jag ska berätta hela storyn..

Farmor sitter vid bordet och tittar på mig. Efter ett tag så säger hon:

"Vem är det den ungen är lik? Olle, vem är det hon ser ut som?"
Medans jag sitter och väntar på de självklara svar som Marylin Monroe, fröken sverige eller något annat uppenbart säger farfar UTAN ironi i rösten:
"Jaa..Hon ser ju ut som fan"
Tack farfar. Skämtet(?) uppskattades verkligen.
Jag håller med Emelie aka Offret. Nästa jul bangar vi familjejulen och firar med vännerna. Fuck traditioner.Dom är till för att brytas..

Annars är det sol och jag mår bra.

Emelie, bilderna på oss kommer alltid att vara dom hetaste. (internt..^^)

Så jävla rätt med korsett.

Fast kanske inte på mig då men ändå^^ Fick en av Becca i julklapp igår, även fast jag vet att Emelie hade ett litet finger med i spelet också..Luuuuuring Sara! Men tack så hjärtligt vänner, jag lovar att jag ska försöka vänja mig vid tanken att ha den på mig. Kom just på att jag lovade att ha den på nyår. Ajajaj..^^

Igår var en mysig kväll. Var hos Bratten:D Hon hade köpt massa julklappar till oss den sötnosen. Så gulligt så. Jag diggade Carros tofflor och Emelies morgonrock soo much.Och självklart mina presenter också. Becca, det blir Bailys flarran på nyår, du kommer ju inte undan.

Och gööött Emelie att du fixa lokalen. Nyår är räddad.

Och på tisdag blir det gött med Maxy,Emmich och folk. Eller nåt.

Nä, nu ska Sara in till stan och handla alla julklappar eftersom jag inte köpt en enda jävla sak. Bra jobbat.

Btw så saknar jag Frejan och Vilde Bill. Det känns bara..Tomt. Frejs glada leende som kunde förgylla en hel skoldag. Det är nästan sorgligt.

Lyssna på Johnossi.

Hela världen bara snurrar.

Helt sjukt, men allt jag tittar på för tillfället snurrar runt. Det började i stallet när jag såg tre katter istället för en. Det kan ju vara min vurpa från igår som gör sig påmind. Pappa sa att det var det roligaste han hade sett sedan jag trillade igenom duschväggen en gång i tiden. Tack pappa, det värmde. Kul att man kan vara till glädje för någon.

Annars blev jag satt i en väldigt märklig situation idag. Min tränare började fråga ut mig om mina alkoholvanor. Det hela slutade med att hon och hennes man, som förövrigt är Hindås värsta bonde-lookalike, grillade mig på diverse privata frågor. När sedan två av stallskötarna+ min egen mamma blev involverad så var gränsen nådd. Vad min morsa gjorde när hon var 15 känns inte så aktuellt. Vissa saker mår man bäst av att inte veta.

Bratt kommer hem inatt^^ Hade gärna följt med och träffat henne vid 00.00, bara det lilla lilla problemet att Hindås-fucking-kuk-bussar slutar gå vid 23.30 och jag känner inte riktigt för att snylta på andra folk idag. Dessutom känns det som att folk inte vill bli snyltade av mig heller, så fuck det. Tar en promenad med Maxy istället. Alltid lika trevligt.

N måste sluta nu, alla bokstäverna börjar hoppa omkring på skärmen. Läskigt...

Affro-frill, jullov och en jävla massa jobbigt.

Idag var jag hos frisören. Hon sa att man kunde göra mitt hår väldigt lockigt om man ville. Väldigt lockigt. Jag måste ju erskänna att hon hade rätt. Ser ut som affromaaan gånger 3. Rätt hett, pudelfrill is the shit.

Jullovet började igår. Vi dumpade julavslutningen. Rektorn orkade inte sa han. Det är lungan, så jävla rolig är han faktiskt inte att lyssna på ändå. Och kören har ju redan gjort bort sig en gång, varför strö ännu mer salt i såren så att säga.

Men nu har Sara i alla fall jullov och igår hängde hon med Becca på stan. Fast efter en halvtimme blev vi trötta..Och hemma hos Becca fanns det mat. Så det vägde liksom över. Så nej, jag har inte köpt en enda jävla julklapp och tänker seriöst aldrig mer gå på stan. Syyyynd.

Annars så var förra veckan en hård tid. Vet att jag hade skrivit en massa psyko saker här då, men dom tog jag bort. Det blev för läskigt. Det börjar i alla fall bli bättre (hoppas jag). Hindås is the shit. Helt seriöst. Här kan man bara isolera sig hur länge man vill. Så det har jag gjort och tänker nog fortsätta med det fram till jul. Sedan är nog party Sara tillbaka.

Och nyår SKA bli bra iår. Jag SKA minnas 12 slaget. Har seriöst saknat att få se på raketerna de senaste 3 åren.

Till någon.

Du faller handlöst framför mig
på din väg mot okända land
Och när din sjukdom tagit dig
ska jag ge någon gata ditt namn

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå

Jag tog en roll när du blev sjuk
En roll som krävde hårdare hud
Min kraftreserv den tar snart slut
Som min tro på en ingripande gud

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går

-------------------------------------------

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag?
-----------------------------------------
Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...

Psyko psykologi.

Har just upptäckt att jag suger lika hårt på psykologi som på spanska. Det vill säga att jag suger rejält. Åt helvete med psyket. KUUUUUUUUUUK. Jag borde nog gå hos en psykolog. Psssstört.

But btw så klippte jag ihop ett helt fucking radioprogram igår! Jag är så jävla bra ibland så jag blir rädd. Är nog bäst i världen på radioprogram.

Doktorn sa att jag nog hade gått in i väggen. Jag?! Nej, nej, nej det är fan bara lite vanlig jävla huvudvärk. FÖR JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Vanlig huvudvärk. Inte stressad.


Psykologihelvete gåochdö.se

Chalmers 3 December. Groupie varning.

Jag säger som Becca, Jag älskar Gillis. He´s thaa maaaan you know^^

Så jävla grymma spelningar i lördags va! Först så hänger jag,Becca och Zoffan runt i Chalmers, och sen så snackar vi med Navid när han kommer förbi (han känner ju igen mig och Becca nu..HAHA)och så snackar vi med Partillo+ Sture Allén i Svenska Akademien! Han var asball!

Sedan smugglade Gillis oss till värsta VIP-platserna och så såg vi Akademien. Så sjukt bra. Men efter det så hade Gillis fixat Backstage pass till oss (jag sa ju att jag älskar honom) så vi gick ner från våra VIP-platser och stod längs fram på Navid istället och han var så sjukt bra! Fatta att jag var helt i extas.. hahahahaha jag är en sån grouuupie va..Fast det är ju bara på skoj men ändå. Han är ju så fucking het.

Men what ever så efter konserten så gick jag, Becca och mörka Matilda backstage och hängde med Akademien och Navid och hans band. Så dansade vi med dom lite när dom hade efterfest (Club studio one,i love it) och sen så gick vi hemmåt. En strålande kväll.br />
Gööööööött.

Sedan så spelade Henning och Nicholas på vår julbasar i fredags också! Dom är också sjuuukt bra! Spelade in dom med värsta highteck micken och en minidisk (Jag går ju journaistik,jag kan ju sånt nu,riiiight) men det blev skit bra! Ska bara bränna över dom till datorn och sen ska jag sprida dom över hela internet:D

Glad är jag idag.

Hangaround med Hellström och ost och vin kväll+Mr.Gillis äger.

"tjabba!


Kolla runt efter päron som vill hänga på eller i af några som ser typ lite mognare ut än mig eller Partillo...
Återkom annars så fixar jag såklart nåt...


Ses!


//Gillis"
ioaerulghhhhhhhhsetioöhjyppppppppt WE FUCKIN MADE IT BABY!!!!!!!!!!!!!!/Zofia.


Så var den gästlistan avklarad. Chaaaalmeeers imorgon! Gööött.


Ost och vin kvällen var mysig. Men mitt livsöde var något porrigt. Fast folk skrattade åt mig när jag sa att jag kunde tänka mig att duscha med Hugo Noreen. Vad är det för fel på det? Hahaha.


Och musikens hus var lika mysigt som vanligt. Hellström var där+Naviiid.Hahaha..


Jag och Becca gjorde värsta cuppen i skolan också. Jag har lärt mig att förstora i kopieringsmaskinen.^^ Jag hoppas Matoo uppskattade sin bild hon fick av mig.Den var ju så het.


Ikväll blir det nåt och imorgon blir det inte någon vit lördag iaf.