Vin och protein.

29999-151

Japp, nu ska Sara uppdatera igen för nu har det vart party.Igen. Det här börjar bli värsta partybloggen/bildblogg/klagoblogg/fylleblogg och så vidare. Gött. För det har ju alltid varit mitt mål.

I onsdags var vi på Kajskjul 207. Party all night long allnightlong! Nej men det var sjukt trevligt och ja..Fast först gick jag, Slem, Rickard, Sandra och Sandras kompis förbi Timmys klubb. Vi kände oss sjuuukt mobbade, men det var det värt.

Träffade Ewelina och Vaggan på bussen först också. Trevligt trevligt..
Vaggan berättar om när han lämnade Affe i ett dike när Affe var skitfull en gång.

Vaggan säger
: "Men asså, va fan skulle jag göra då? Orka la fan inte bära honom hela vägen hem! Han hade ju inget på sig heller så jag tänkte väl att det var lugnt"
Sara säger: " Men fan vad elakt..Inget på sig heller..Lämna honom naken liksom.."
Vaggan säger: " Asså..Hehe..Han hade ju kläder på sig.."

Värdesaker Sara. Han hade inga värdesaker på sig. Smart smart.


Lite folk, lite vimmel, lite farligt och lite kärlek.

29999-149
"Aschhåå jag fattar inte varför alla vakter säger att jag ser för full ut jämt, jag blir schå jävla trött."

Han har dessutom blivit utkörd från Prinsen. Det är värt. Där blir man ju typ inslängd liksom.



Tove står för shaket medans jag styr upp det hela.

Iaf hade jag en kul utekväll. Men Slem försvann den jävlen;)
Sov hos Tim sen och hans klubb hade fan gått pluss. Måste ju erskänna att jag trodde att han skulle förlora sjukt mkt pengar på den men ack vad jag misstog mig. Om det går pluss nästa vecka med så ska vi gå på Liseberg, för det har vart mitt mål i sommar. Jag har ju barnasinnet kvar. 

Fast igår mådde jag värsta konstigt. Och så fick jag värmeslag och proteinbrist. Eller om jag ska vara ärlig så tror jag att jag fick brist på det mesta eftersom Tims familj bara hade ostmackor hemma. Jag ska fan aldrig mer äta ostmackor. Ostmackor borde skjutas. 
Fast jag älskar Tims bröder (ibland). Dom är sånna sötbollar. 

 29999-152
Timmy och Isak eller Isac eller hur fan dom stavar det.


Hela familjen. Isac/k,Timmy och Leon.


Pottfrillen och bakisskabb-Sara.


Bra Emma, bra

29999-137

Det är så hett. Har just lagt in bilderna från Linnéas fest i lördags och så här blev resultatet. Ni får väl bedömma själva, men jag skulle säga att det är hettfett.

Har btw lyckats med bedriften att inte göra n.å.g.o.n.t.i.n.g på tre dagar. Imorgon ska vi iaf ut och jag och Slem ska parta gärnet. Meeeen, jag har ju lovat att gå förbi Timmys klubb imorgon (för där kostar ölen 20 spänn och drinkarna 40). Får se vart jag hamnar. Antagligen överallt men inte dit jag skulle.

Fler bilder nu känner jag. Jag älskar bilder, det är sjukt kul Har just sorterat alla mina bilder på datorn i små mappar. Ja, jag har tråkigt.
29999-125
Jag och Linnéa stunden innan Linnéa började gå loss på borden. Helt rätt. Borden finns där för att man ska dansa på dom. Så är det.

29999-13629999-135
Emma och Max. Söta små vänner...Men jag blir ju lite rädd.




Hahaha..

Kul.

Nu räcker det med bilder.

"Ingenting din rövhatt" / Tack Max, du är alltid så trevlig mot mig.







Det finns här..

Allt finns kvar. Det liksom bara faller på plats när det händer. Jag kan inte jag kan inte kan inte släppa det.  Allt sitter verkligen kvar. Så in i helvete sitter allt kvar.
 
Försvinn från mitt huvud, snälla.
Tack.

Party, vänner.

29999-123
Sitter hos Linnea nu för det är party här. Så jag tänkte langa upp lite bilder från hennes dator när vi hade förferre hos Milich far innan vi skulle till Mölndal i vintras. Helt stört party.

29999-122
Massa Hindås folk här. Det är chill. Har varit borta hos Simon lite då och då och snackat med Johannes och andra folk. Det var mycket trevligt;)
Nu är Linnea borta också..Fanken. Äsch..Sånt som händer.

29999-12129999-12029999-11929999-118

Fan, min blogg är värsta bild-bloggen. MMM.

Nu kom andra folk hit upp också..Jag blir ju rädd.
29999-117
Fan vad vi är parteeey.



...

29999-116

Detta är Emma och jag för 4 år sen. HAHAHA..Hur fan ser vi ut Milich..

Har bott i stan några dar nu, firade min födelsedag med Slem,Tim och Obitz en liten stund. Sen blev Emelie väldigt snurrig..Men vi var ju ute lite iaf:) Vi tar igen det i veckan. Och i torsdags tränade jag på GYM! Jag har seriöst aldrig tränat på gym i hela mitt liv förut och jag måste ju säga att det märks. Hade jag inte fått hjälp hade jag ju lätt trashat varenda maskin+min egen kropp. Fast idag har jag träningsvärken berit. Fy faaaen.

Min kropp är inte gjord för motion. Jag kommer ihåg när jag tränade fotboll som mest så kunde jag  springa varje dag men endå ha samma fucking kuk kondition. Jaja..

Sen på kvällen gick jag och Tim ut på vöörsta promenaden och afficherade åt hans hårdrocksklubb som ska vara på onsdag men som vissa inte får komma på... Hoppas you get the point.


Imorgon..

29999-115

Imorgon fyller Sara/Spritängeln/Gullan/Skruffan/Jag 18 år. Halleluja.

Men det är ingen som vill gå ut med mig. Eller tja..Det är ingen som har pengar eller är hemma. Jag blir ju ledsen. Så om det finns någon vänlig själ där ute som känner för att fira min ENDA 18års dag i hela livet imorgon så blir jag glad.

Slem behöver inte ta åt sig, för jag vet att hon vill^^ Jag kan bjuda lite till dig Skruffan,bara du vill göra nåt med mig..Helst parta gärnet, du är ju mitt Offer.
Tim behöver verkligen inte ta åt sig, men han skämmer ju iofs alltid bort mig.

Men alla andra kan ju ta sig i muttan.

Äsch..Så farligt är det inte.
Det blir nog bra tillslut.


Fabians bänk.

29999-114

Bara så alla vet så var det den här bänken som Siba-Fabian hittades på. Det är status. Till och med så status att jag måste lägga upp kortet fastän det är skabb. Det är iofs ett år sedan det togs, så då har man passerat den oskrivna "det man gjorde för ett år sedan räknas inte längre" lagen.

Har inte skrivit på ett tag. Så ja..

Passade huset med Tim i två dagar. Vi badade, lagade mat och drack vin. Emma och Max kom över en sväng också. Maxy hade vattenpipan.

Sen var jag och Björngard på Winnerbäck i lördags. Liten nostalgitripp där. Det var kul och Lasse var la go som vanligt. Fast Gustav Möller hälsade inte på mig. Måste ju säga att jag blev redigt stött där ett tag. Hallå, ser jag farlig ut eller? Okej, han kanske bara inte hörde, jag får leva på hoppet. Mitt mål är ju att bli vän med honom under sommaren. Eller iaf att uppgraderas från bös till typ normal. LYCKA TILL SARA!

Gick till Tim sen. Arvid aka Nakenmannen var där (jag är fortfarande lite rädd för honom) och HUGO NOREEN! HUGO NOREEN ÄR HEMMA!!!!!!!!!! Haha..Han såg rätt trött ut och så hade han KLIPPT SITT HÅR! Han hade sjukt kort hår..För att vara Hugo. Vi såg på nån film med Johnny Depp som knarkade. Den var helt sinnes.

SedanharjagtränatmedLuckyochövningskörtochtränatiettgymochskrivitutkonstigalapparmedTimscpskrivare.

Tackförmig.



Offer.

29999-113


Haha,vissa bilder borde aldrig tagits. Fast nu tog jag ju dom ändå och då måste man ju lägga upp dom. INGET raderas från min kamera.

Idag vaknade jag vid halv 7. HALV 7! Fatta att jag blev trött (Liten ordvits så här på morgonkvisten,oojaa). Men jag kunde iaf inte somna om för jag var sjukt hungrig. Seriöst. Aja..Det är bara 6 dagar kvar tills jag fyller år. Ska bli väldigt kul i och med att det är så jävla mycket folk hemma. Okej,Slem är nog hemma iaf..Eller,jag ska tvinga henne att vara hemma vare sig hon vill eller inte^^ Men Becca är i Fjällbacka..Jag saknar henne..

Är ensam hemma idag och imorgon. Mamma och dom skulle ut med nån båt. Jag bangade i sista sekund. Får pimpla jordgubbsvin här hemma med Timmy och Maxy om han är på istället.

Är fortfarande ensam online på msn. Höjden av ensamhet.

En helg i stan.



29999-108

Baileys är gott och det blev ett hjärta på Slems köksbord. Det var ju ödet. Iaf så i lördags så förfestade jag och Emelie hos Emelie och vi kom fram till att förfesterna alltid är roligare än själva festen man ska till. Lustigt. Vi drack iaf jordgubbsvin, baileys, tequila, äckelsockerdrickablandning,calvados och 3,5or. Rättare sagt, vi blandade allt mellan himmel och jord.



29999-107

Den klassiska fyllebilden.




29999-105
Slem och äckelsockerdricansaken.

29999-104
Sara och Baileys, Baileys och Sara.

29999-106
Här posar vi på Shillerskas toalett,jaa då.

Sedan så sov jag och Timmy i hans pappas lägenhet för dom var inte hemma. Det var mysigt. Ett besök på Prinsen han jag med också+en liten visit hemma hos Carro för att sedan se Alex Villar på en ballkong och dra dit istället. Men så är det.

Nu kommer Timmy hata mig^^



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

En bild säger mer..


Muffi hade fest igår. I Hindås. Det var fan ganska kul. Meeen orka berätta allt. Jag lägger upp lite bilder, only for you, grattis. Jag tog ju typ 1000 bilder..Minst.

29999-80
Okej, jag ångrade mig, jag kan säga några ord ändå. En bildförklaring då, om det behövs. Och ja, det kommer att behövas i vissa fall. Här är iaf Emma, jag och Linnea påväg.
29999-84
Jag,Linnea och Evelina.Och nej, jag vet inte varför jag ser ut sådär.


29999-83
Snygging.
29999-82
Linnea halsar och Max...Ehhh..Ja.
29999-81
Max ditt stycke.

  
       

29999-87
Jennifer och Tove. Och bara så alla vet så är INTE jag och Jennifer ovänner! Vi ogillar inte ens varandra, det är bara folk som vill att vi ska göra det. Vi hade ju skitkul på våra träslöjdslektioner i 3 år liksom. Vi plockade ju tillochmed blommor åt Alf! (MVG oooja..)
 
Vaggan,Evelina och Milich.  

Asså, jag fattar inte varför alla festen slutar som naken fester. Och det blir ju värre..
  
Agnes, emma och tove. Och nej Tove, det är inte sexigt att snusa..
29999-92
Tillochmed Maxy hittade ett strul. Naaaw.

Lite folk..Orka förklara. Emma är iaf pimpen i Johans knä. Hehe..

29999-94
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Emma förstör Marias blomma. Helt galet.

Jag sa ju nakenkväll. Det flippade nångång fram emot 2 tiden. Helt plötsligt var alla nakna och ingen minns hur det gick till. Sånt gillar vi. Alla har vi våra baksidor. (Sara langar B-skämten, yeeees)

Emma käkar korv och jag tror jag kan dansa. Värt.
29999-103
Emma och Nicklas. Gamla 9c. Ibland längtar man ju lite tillbaka..Men efter en kväll med typ alla personer man gick i samma klass med i 9 år så känns det som om en återträffskväll om året räcker mycket väl.

Men det var roligt ändå. På sitt sätt.


Sommaren och jordens paradis.

29999-78
Pappa, Lennart, Martin och Mor.

Hittade en mapp från förra sommaren med kort från när vi var på Öland. Får värsta flashbacks när jag ser dom. De mysigaste sommrarna i mitt liv är dom när jag följt med Emma Björngard, hennes familj,Martin, Lena, Claes och Rickard och nu sista sommaren min familj och Kristian till Öland.
 


Vi hängde ju på Club Tegel. Status.

Sista kvällen fick vi till och med drinkar av våra föräldrar.


Slutade ungefär sådär. Eller nej föresten, det slutade ju med att vi råkade ta en springnota! Hahahaha..


Jaaoo..Det var tider det.

Idag har jag övningskört värsta långt och värsta bra och sen så åkte jag, pappa och Sigge till farmor och farfar. Dom bor lätt på jordens paradis. På en udde med egen brygga och lyxhus. Jag ska ju ärva..

Idag kommer nog Slem hem:D