Vovven

29999-185

Hahaha. Min hund är coolast i världen.


Resa långt här i från.

29999-184
Dit ska jag. Den 12 April ska jag och Timmy till Egypten, till den poolen, det 4 stjärniga hotellet och till värmen. För det är varmt i Egypen i April. Nästan 30 grader. Vi betalade anmälningsavgiften idag och det som känns lite lätt oroande är att jag inte har några som helst pengar kvar nu. Det ska ändå betalas 4.000 spänn till. Men det är ett senare problem och det kommer ju en julafton där emellan (farmor, langa fram pengarna)

Dessutom är detta mitt första besök utanför Europa. Jag kommer ju lätt dö av någon bakterie.

Helgen var chill. Var på Chez Ami med Milich, Tove och Slem på fredagen. Jag och Slem passar nog egentligen bättre in på ställen som "Min Bror&Prinsen" men det var trevligt ändå.

Igår kunde jag inte prata. Det var hemskt. Men hemskast var nog att alla andra tyckte att det var bra. Kurerade mig i Hindås med film,pizza,vovve och Tim.
 
aja..tjaoo.


nåt

Det är nåt i dina ögon som skrämmer mig så.

Säg vad det är, jag kan inte veta vad du tänker. Jag har en massa andra saker jag måste fundera på. Lösa trådar i mitt eget huvud.

Jag vill inte tro att det är nåt det inte är, för jag tror alltid det värsta.
Säg att det inte är så.

SMÄRTA!

Asså, jag har helt stört ont i min rumpa, det är heeelt sinnes. Tack Lucky för att du älskar mig så mycket så att du slänger av mig in i väggen. Tack, tack. Hästkräk.

Aja, det går ju över i alla fall. Ville bara klaga.

Tänk om jag har fel, jag kan ha fel.

Jo, egentligen skulle jag vilja säga att jag inte bryr mig. Men det är klart jag gör det och jag vet att det är mitt fel, jag skyller verkligen inte på någon annan. Skolan är inte allt liksom, jag har mitt och ibland passar man bara inte in.
Och fan, om det nu är någon ursäkt så, det var inte lätt ett tag för ett år sedan. Det hände så mycket annat precis när alla lärde känna varandra och jag orkade inte ta tag i det just då. Sedan blev allt bara fel, jag kom liksom efter. Och, ja, till slut struntade jag i alltihopa.

Det hade ju varit skönt om det verkligen hade varit någon annans fel, men det är det ju inte. Inte nu i alla fall. Det kanske var det för länge sedan, men nu är väl det glömt. Och det är inte synd om mig, det blev bara fel och fel blir det ibland. Nu blev det iofs ganska mycket fel..Men men..

Jag har andra. Folk jag älskar och som jag litar på. Då spelar det egentligen ingen roll om det är folk jag gått i samma klass som i 2 år eller inte.

Och bara för att jag tycker att Emma skriver så rätt ibland så måste jag härma henne :
Jag vet att ni älskar mig // Sara.

Scary

29999-183

Egentligen har jag verkligen inte tid att skriva här. Men jag vill verkligen inte ta tag i min utredande text heller. Har skrivit typ 5 utredande texter hittills och alla blir för personliga. Så nu tänkte jag utreda varför jag inte kan skriva en utredande text. Det blir så där. Dessutom får man inte skriva om något som rör ens eget liv. Hur kul är det att skriva något då. Så därför tänkte jag att jag kanske kan utreda någon annas liv istället, men antagligen får jag inte det heller.. Så jag får inte skriva om mitt eget liv eller någon anans liv. Då kan jag ju likagärna kopiera en faktatext från internet. Värt liksom.
Utredande text suger balle.

Han är mr.cool..(not)

29999-178

Det kan se ut som att Hugo är väldigt populär här. Men bara så att ingen får för sig något felaktigt så vill jag påpeka att det egentligen är jag som är den coola. Särskillt med mitt plåster på axeln.

Jag har börjat få fett med ångest inför vårt projektarbete. Var på världskulturmuseet i fredags och den tjejen hade seriöst gjort ett sjukt bra projektarbete. Fast hon har ju snott vår idé och det gör man inte ostraffat. Jag blev så deppig att jag, Bratten och Tim bestämde oss för att dra till Linnés kök och bar, fastän jag skulle upp 9 dagen där på för att gå till kunskapsmässan. På Linnés satt Hugo Noreen och drack öl och sa "Fan vad ni va deppiga då" minst 20 gånger. Men det var sjukt trevligt att bara gå ut med några stycken för en gångs skull.

Träffade Milich och Tove en stund med, men dom svikarna åkte hem. SVIKARE!!!!!!!!

Jaja, senare på natten skulle vi dra till röda men jag hade inte 20 spänn. Jag kände mig grymt fattig. Så jag och Timmy skänkte våra sista kronor till Noreen och så försvann han, Emms och Kajsa. Hoppas han kom hem.

Sen blev det ingen kunskapsmässa. Om min mor fick veta vad hennes sponsrade pengar gått till istället hade hon inte blivit så glad. Men what the häck, vi var ju inte fulla vi hade ju bara glutenallergi.

OCH på tal om glutenallergi så har HINDÅS PIZZERIA BÖRJAT MED GLUTENFRIA PIZZOR!!
Shit, jag började nästan gråta där.

Bilder...



29999-173

Jag och Becca innan Emms 60-talsfest. Soo chill..Vet att bilderna kommer lite sent men men.

Igår mådde jag så dåligt va..Helt sinnessjukt. Men idag har jag varit hos min husläkare,Dr Strand. Formodligen världens bästa Dr. Han är lite äcklig iofs..men jag hade tydligen nåt med njure och blablabla. Så nu äter Sara piller.

Men jag ska inte med och resa iaf. Jag och Timmy åker någon annanstans istället. Nått varmt ställe..

"Vad ska du säga till alla som undrar varför du inte ska åka med nu då? Det kan ju bli lite jobbigt.."

HAHA, jag ska säga exakt så som jag känner..Att alla tycker jag är konstig och det leder till att jag ogillar dom och att ingen är särskillt trevlig. Att jag måste vara någon som jag inte är i så fall och det pallar jag inte i längden och jag kan inte vara mig själv för att jag känner mig inte trygg med de här människorna.  Exakt så ska jag säga..Fattar du väl?



En gång fylleposé, alltid fylleposé.

Fyfan..

29999-170

Sjukt ochill bild på mig. Det är faktiskt jag (det var folk som inte fattade att det var jag igår^^)
Men Slem är ju söt iaf.

Min stjärt, min stjärt min stjärt min stjärt, KOLLA IN DEN!



How I´m I supposed to know?

Hej.
Jag sitter hos Timmy nu...Det var en sjukt chill fest hos Slem.
Jag hatar att blogga, det är sjukt ochill. Nästan så att jag borde sluta. Men skit samma.
Min blogg är ändå bara töntig.

Men iaf. Det var lite chill idag.

Nu ska jag sluta.

FUCK BLOGG!
HAHAHAHAAHHAAH¨

Hejdå.

Det var nästan så jag ringde Frej. Men bara nästan.

Jag ringde ju A.B.

HAHA
Fast det var ju inte jag egentligen. Men inofficiellt  så var det jag. Men ändå inte.

Puss på bajs.