13:02

29999-192Hade egentligen tänkt att sluta blogga men så hittade jag den här misslyckade bilden och så tänkte jag att jag måste blogga om den. Så här sitter jag. Och bilden finns det inte så mycket att säga om förutom att den är precis så ful som en partybild brukar bli. Men en Hindås fest är ändå en Hindås fest och vi hade ju i alla fall trevligt.

Och vad händer idag..Jag hade tydligen lovat Emelie att vi skulle spela Nintendo64 nu i helgen, något som helt enkelt försvunnit ur mitt huvud på något konstigt sätt. Jag tror det kan ha med vin att göra, men jag är inte säker. I vilket fall så 
                                                                                                            vill jag gärna träffa Slem, med eller utan tv- spel.
              




20:36

29999-191

Idag hade jag egentligen velat göra en massa saker. Men Sara mår inte bra. Mitt huvud är sjukt och vill inte sluta snurra. Rebecca undrade om jag ville följa med på fest men jag kan inte. Jag ska återgällda Becca när skolan börjar och jag förhoppningsvis mår bra. Sedan åker Emelie till Lysekil imorgon. Det är deppigt. Man har liksom vant sig vid att hon bor här hemma. Det är många saker som har försummats det senaste men jag hoppas att jag inte förstört allt för mycket.

Jag har inte gjort något vettigt på evigheter och jag skräms av tanken på att skolan börjar snart och att jag måste göra en massa saker igen. Ärligt talat, jag orkar inte. Jag har gått ner mig under tiden jag varit sjuk och nu känner jag tyvärr inte för att ta mig upp igen.  Om allt bara kunde vara som förut så är jag nöjd. Men så kommer det aldrig bli. Den här vintern är förändringarnas vinter, vi har inte ens fått någon snö liksom. Saker och ting är inte som de borde.

En galen sommar..

29999-190

Ohh, vad jag gillade glasögonen dom passar Slem perfekt. Perfekta glasögon, en solig Hultfredsdag och Slem. Känner att jag varit lite väl sommaren 2006 nostalgisk det senaste men sen hade vi ju roligt också.

Min kropp håller på att förfalla. Först hjärnskakning+förgiftning+njurgrej sedan halsont och hosta och nu så har jag skakningar i benen fast benen egentligen inte skakar! Det är helt sinnessjukt men min hjärna lurar mig till att tro att mina ben rör på sig. Det känns lite som att de hoppar upp och ner. Antigen har någon jävligt konstig nerv kommit i kläm eller så är mitt huvud bara helt psyko. När jag är helt frisk (om jag nu blir det, antagligen inte) så ska jag börja ta hand om min kropp igen. Den har blivit helt förstörd det senaste året...Eller de senaste åren..Eller i alla fall efter jag slutade spela fotboll.

Meeeeen jag är fortfarande för sjuk för att träna så imorgon ska förstöra min kropp ännu mer med alkohol på Sticky. Och telefonterra sjukvårdsupplysningen. Jag oroar mig alltid för mycket.

Jag har klarat mitt teoriprov och jag kollade på film hela nyår för nyår är bara...jätte dum. Så ni vet.