Sara som inte är här.

Hej jag går här med Sara som inte är här! Sara som inte är här vill också att du ska ringa henne senare. Sara som inte är här hälsar inte.


Jag var inte där igår. Men Sara som inte var där hade ändå sjukt trevligt.

Du liknar döden drömmen syster

29999-30



Usch..Vissa dagar blir bara helt fel. Känns som alla är emot mig idag. Jag kanske är jobbig? Seriöst. Jag ska bli lite mer low, ta det lite lugnt. Jag SKA inte ringa folk mer, folket får ringa mig. Är så trött på att tjata hela tiden.

Nu ringde btw Slem mig^^ Jag säger ju att det funkar. Man kan lita på Slem:) Mer än på många andra..

Nä men skit samma. Ibland känns det som folk vet någonting som inte jag vet. Vad har jag missat liksom. Allting, I know. Det blir tomt ibland. Jättejätte tomt.

Jag ska på begravning nästa vecka. Jag har aldrig varit på begravning förut..Eller i alla fall inte på en begravning för någon som betytt så mycket. Ska man alltid ha svart på begravning?

I minnet du lever
du finns alltid kvar
i minnet vi ser dig
precis som du var.

Alla jobbiga kan dra åt helvete.

Kom låt oss gå här ifrån.

29999-29



Hallå, klockan är 20 i 9 och det är ljust. Jag mår mucho bra då.
Jag hatar radio. Radio suger och Frej kan ta sig i kuken. Vi kommer seriöst aldrig bli klara med vårt program. ÅÅHHHHHHHHHH..kukkukkuk skola. Skulle valt nåt slappt som typ burgården kock eller nåt. Inte för att jag kan laga mat någonstans, men jag kan tydligen ingen samhällskunskap heller enligt SAMHÄLLSFITTAN.

Dessutom har jag ont i halsen. Det är som en liten grop i halsen där allt slem samlas och bildar en hård klump innan jag kan harkla upp den. Det är grooooooooooose.

Fick ett samtal från Becca och Joanna alldelles nyss. Galna flickor det där. Och JUST DET! JAG TRÄFFADE NAKENMANNEN I LÖRDAGS! Nakenmannen aka Arvid är sjukt cool. Fast jag och Slem får inte kalla honom det längre för han blir tydligen lite ledsen då. Men seriöst, det är sjukt hett att vara en nakenman! Jag tycker han ska vara stolt. Han ska lätt komma med på min lista. (Jag reserverar ju honom).

Var ute och gick med Milich igår. Vi gick typ runt halva sjön till Hindås långalånga strand. Det var mysigt och Emma hade mucho to tell me. Jag tror hon pratade konstant hela vägen^^.

Aja, haoo det bra and haoodihooo motherfucker som jag tydligen brukar säga.

Timmy är min heting

29999-28



Ska avrunda "Saras hetingar" nu. Det blev för jobbigt att leta upp en fucking bild varje gång (hej jag är lat). Så sist men inte minst så får Timpan bli min heting. Han skrev ju så fint till mig i min blogg igår. Det är ju inte så att han blir min heting bara för att jag kände att jag var tvungen att bjuda igen, nej nej nej, inte alls.

Igår var det party hos Sophia Obbiitzz. Det var grymt kul..Någon som vet hur många Becca lyckades "märka"? Jag är snart uppe i 35 sugmärken.

Leeeve leeeve leeve Palestina. Leeve Palestiina och krossa Sionismen!

Det finns sjukt många sjuka låtar vänner.

Idag ska Noreen ha party. Det ska bli kul, men jag är ju rädd för knarkarna..

emelie gästbloggar

sara är min älskade spritängel o hon vavr så jävla nice när hon ringde mej ikväll o så gärna ville att ja skulle komma till obbe... jag kom ju, hon gav mej massa öl tills ja mådde dåligt, men nu mår ja bra med en snus under läppen (ja e ju en tönt)...
men ja o sara ska ÄGA på hultan (vi diskuterar det nyktra imon) men jag är såååå på, speciellt if I get the körkort!!!! ja ska so much verkligen lyckas med uppkörningen, man har ju bara råd en gång, det kostar fett mkt, 1200 jävla spänn asså... men oskyddade vänstersvängar är min feta svaghet.... bajs asså... (bajs e mitt mogna ord)...

meeen jag var på the ark på lisebrg ikväll! dom var feeeeett grymm, me like sooo much!!! det var soo hultsfred tjugo'05 (hugo'05...) ;)
party imon! (hugo ska få hakklappar av mej, eller nappar?) jag fick hakklappar av han när ja fyllde 17, hakklappar från netto! dom sitter ju på min vägg!

pussisar

Timmy gästbloggar

Döden är drog, frosten jag ser. Illusion av allt, vilsen i en dimma ser jag svart. Mördar min själ för dig, krossar ditt hjärta för mig. Vänder ut o in på världen, jagar något som inte finns. Tårar av mina känslor finns i dig. kan inte sluta tänka, kan inte sluta drömma.

Kärlek till dig, sorg för mig.

Lite poesi shit där ja, imorgon ska vi bli redlösa som svin

Mätal is alive, death is real.

Kramar o kyssar till min älskade

/timmy

Jag är packad..

carro gästbloggar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jag älskar sara ich vi är grymmaresst på paaaaaartyt!

sara är LÄTT HETAST PÅ PARTY!

oooch när saroich drar till HULTAN så ska jhon fett parta och STRULA MED PETE DOHERTY ÅT MIG!!!!!!!!!!!

hursomhelst vi har varit på promenad i kungsbacka och ahndlat saker höhöhöhö och nuuu snackar sarich i phone och JAG TROR ATT HON KOMMER BJUDA HIT EN HETING!
HAHAHAH SARA ÄR ÄLSKADE SPRITÄNGEL OCH VI ÄLSKASR HENNE FÖR HON ÄR värdast i STAN!!!!


PUSS!

Fåret

29999-27



Haha, den klassiska bilden. Me like. Gulli dom!

Idag blir det partey hos Fröken Obitz. Jag har önskat Bobbo-låten och Zlatan låten. Det kommer bli sooo nice. Me like party, party gillar mig.

Alltså jag fattar det inte..Men jag lyckas ALLTID fixa mig ur alla situationer. Jag har lyckats fuska på varenda spanska prov i 5 år, jag har aldrig läst en enda engelska bok, men ändå skrivit 5 recensioner med bra resultat, jag skriver alla arbeten natten innan, jag har aldrig satt min fot på bilioteket..Men ändå så löser sig allt tillslut. Jag säger ju det..Det blir fan bättre när jag inte lägger ner energi på nåt. Jag ska sluta planera över huvud taget.

Jag äger inte ens någon penna typ.

Det är dom två

29999-26



Navid och Gustav ligger ju högt på min lista. Jag ska kanske ta sånglektioner för Gustav. Det är S.T.A.T.U.S.

Igår var det sjukt mysigt. Var med Beccan all day and after ett tag så gick vi till Zoffan och bakade tårtan till Noreen. Jag vispade smör på Zofias telefon. Och sen så tryckte vi en tröja till Hugo med hans mössa på och knöt en rosett runt en 3,5a och gick heeeela vägen till honom för att lämna det. Fast det var det lätt värt. Vi fick ju champagne och tårta..och så fick vi ju se hans heta kalsonger med hjärtan på. Det bor allt en mys i oss alla.

Sedan tappade Sara sin 8:de (eller alltså jag har slutat hålla räkningen) mobil. Fast den låg på gräsmattan imorse..Det har ösregnat hela natten.KUL. Nu ligger den på tork iaf. Den ska funka.

Och Slem,vi måste snacka om Hultan! Jag är lätt på..så ta körkort nu:)

Har dessutom skällt ut en PERSON idag. Det kändes mycket mycket bra. (Pojken som kallades DET) DET är dum..En riktigt mutta rent ut sagt.

Noreen på mitt ben

29999-25



Dagens heting blir allas vår Noreen eftersom han fyller 18 idag:D Jag och Beccan sjöng just för honom i telefonen, han blev glad...Eller hur Hugo?! Du BLEV glad. Och snart ska vi baka en cake till honom också. Vi är för snälla!

Har haft en kuk-intervjuv med en plastikkirurg idag också. Men det gick bra för jag är så bra på att intervjuva. Bäst i världen tror jag.

HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLL MIIIIIIIIIIIIIITT HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRTAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag har ett köttsår.

Haha om man söker efter "köttsår" på Google bilder, så får man fram fyra bilder och nedanför står det:
"Ville du egentligen söka efter: Katter?" Jo men självklart var det katter jag var ute efter.

Jag har iaf fått vööörsta köttsåret på min rygg (igen). Det varar och är blött och lite blodigt. Det svider lite också och sen så värker mina ben. Dom är typ helt blåa och svullna. Jag kommer nog aldrig mer kunna gå. Så kan det gå.

Men man ska väl inte klaga, jag hade ju iaf inga hål i mina tänder vilket är en big suprise eftersom dom värker konstant. Dessutom hade Oscar gått vidare till finalen i Musik Direkt. Nästan så man borde ta en roadtrip till Gotland.

Nä nu ska jag och Ziggie leka med Kurt.

FÖresten..Nu är råttet mågat..Va? vem har mågat råttet?!

Partillo är cool

29999-24



Partillo är en go kille han. Han är ju med på min lista bara för att han är så cool och grymt bra på trummor. Han fixade ju in oss på Pustervik i torsdags, det var mycket trevligt. Det var lätt min bästa kväll på länge..Kanske för att halva min lista var där typ. And..Navid log mot mig, Agge hälsade på mig+ att han log, Partillo fixade in oss, Melodika mannen kom ju senare, uscb-allstars var packade och han som hjälpte oss med bordet var sjuuukt het. Jag hade som sagt en bra kväll.

Beccan är så snäll som låter mig följa med:) Och Obitz var med också:D
Vi gillar de tre M:en. Macho, Mystisk och Musikalisk. Det är så det ska vara.

Idag hoppade btw Emily på Scandinavium och det gick grymt bra. Hon kom 6:a. Jag är stolt och Thomas grät. Synd att inte Kerstin fick se det bara, men så är det.

Nu ska jag på middag ochs en kanske Sara ska ut på stan. Nåt kul ska jag göra iaf. Pusspåer.

Solen skiner (jag är inte värd det här vädret)

29999-23



Max i Dapony bros. När jag såg dom på Musikens Hus för typ ett halvår sedan tyckte jag han såg galen ut. Har nu kommit underfund med att jag dras till galna människor. Och sådana som sjunger bra. Max sjunger bra.

Det är sol idag, men det borde inte vara det. Eller jo idag är jag på bra humör. Följde Emmish till bussen nyss och man blir på bra humör av den där flickan. Men egentligen är borde det inte vara sol för jag är så elak. Eller kanske inte elak, men väldigt impulsiv. Väääldigt impulsiv. Om jag är arg på någon så ringer jag och är arg på den personen utan att tänka efter först. Det är inte alltid så himmla bra kanske. Men skit samma..Som om jag kan hjälpa det då eller.

Snart ska jag till tandläkaren. Jag har seriöst typ 5 hål i min högra nedre tandrad ifall någon ville veta. Kommer få ligga och borra i tusen år. Har dessutom läst klart daVinci koden idag..HAHAHA TÖNT-varning på det. Nog den mest kulturella bok jag läst ever..Eller iofs så har jag faktiskt läst Bibeln en gång i tiden. Glöm att jag sa det där.

Shan the man

29999-22



Dagens heting. Shan är het och rolig. Humor är sexigt.

Igår hade Emmish 18 års middag. Det var mycket treeevligt. Jag och Beccan åkte dit och åt upp alla resterna och drack upp drickan. Beccan var sooo på partey humör igår:D Våra serioustalk är lätt bäst. Träffade Muffi och Tove också, det var kul. Jag har sugmärken på min hals..Det var mindre kul. Fast Beccan har lätt störst..Ska börja kalla henne för sugmärket istället. Hehe. Dessutom ska vårt band (som btw heter "Deadly beauties" eller hur fan det stavs) börja repa snart! Vi kommer bli så sjukt bra va.

Jag åt kyckling till frulle idag. Köpte en halv på hemköp och så åkte jag och Rebban/sugmärket till Järntorget och åt den i solen. Folk kollade konstigt. Har dom aldrig sett någon som äter kycklig förut eller?

Ska nog in och kolla på Oscar i musik direkt semifinalen idag..Han är ju nästan känd snart ju..Och vi gillar ju kända personer^^ Dessutom så ska jag sända offret en tanke vid 3 för då hoppar hon på flygplanet till Spanien, antagligen redlös pga flygrädsla. Det blir säkert bra och hon måste hälsa till Bratten!

Nä nu ska jag äta kött.köttkött.köööttt.köttköttkött.kött.

Den vöörsta dagen på länge.

29999-20



Dagens heting är som synes Jocke Berg. BLir det efterfest med Kent på Hultsfred vänner? Självklart.

Det har varit en sjuukt misslyckad dag idag. Mitt huvud värker, min mage värker och min kropp mår illa illa. Spårvagnen stannade inte där den skulle, mitt intervjuv offer svarade inte, jag fryser och Timmy är i Danmark. Fitta på hela dagen.

Men imorgon ska vi ut och supa ihjäl oss. Jag skoja. Men nästan iaf, om jag bara kan få tag på fucking leget. Men det ska bli sjukt kul iaf..Träffa Slem ocb Obiitz! Och Beccan då så klart.

Nä nu ska jag iväg. Det eskalerar och temperaturen stiger opp, trycket bara ökar och tiden blivit kort det eskalerar och lämnar världen i en chock säkerhetsventilerna går bopbopbopbop.

Dagens heting

29999-19



Tänkte börja med dagens heting här lite då och då. (Om ni vill kvala in på den åtrovärda "dagens heting" platsen så send me a bild och jag ska överväga det hela mkt noggrant).

Den första hetingen är dock David i Gudarna. Iofs har Becca första tjing på honom, men vem kan låta bli att inte älska melodika mannen? Dessutom kan han spela alla blåsinstrument..När jag tänker efter så kan han nog spela det mesta. Folk som kan spela musik är sjukt sexiga. Kort och gott, mer melodika män till folket.

Jag har pluggat matte nu. Först hade jag panik. Men efter ett tag kommer man till den punkten då man sitter och bläddrar igenom alla tal och tänker "jo men det här kan jag, även fast jag inte kunde det alldeles nyss när jag försökte räkna ut det, men det gör iiiiingenting,det kommer gå strålande". Min hjärna lurar mig så fett. Den kommer skrika luring under hela matteprovet imorgon.

Jaja..Och bara så ni vet..Män med helskägg har stora hemligheter.

Mattestördet.

Jag ska på matte stödet nu. Hahaha. Det är faktiskt inte för att jag är dålig, jag är egentligen sjukt bra på matte, men vi har tydligen prov imorgon. Det var ju inte så bra. Så nu sitter jag här och väntar på att Becca ska komma och joina oss i mongomatten.

Sedan har jag ljud. Vårt arbete går inte så bra. Det ska vara klart nästa vecka..haha..Bra.

Vår tidning heter btw "Frank Med Fräs". Fråga inte varför. Valet stod mellan "Läs Med Fräs" och "Franks But" och då tyckte Karin att vi skulle kompromissa och ja..Frank Med Fräs helt enkelt.

Igår fyllde Milich 18 också:D och på lördag ska vi ut och göra massa roliga saker.

USCB-Allstars + releseefterfesten!

29999-18



Jaoo, i lördags så var jag på Musikens Hus med Beccan, Obitz, Agnes och Ellen. Det var nice. USCB är bra..Jag och Sophia shakade^^..Men sen så hamnade vi i en knuffring och höll på att mosas typ..Men det var kulkulkulkul.
Iaf så efter konserten så hängde vi med Beccan när hon sålde USCB tröjor och skivor, det är sjukt vad mycket roligt folk det finns. "Jag köper..Alltihop!" Sedan kom Mr Gillis och gav oss stämplar och bjöd med oss ner till efterfesten. I love Gillis.
"Ni får köpa alkohol, det vet ni va?" Lalalala deeet hörde vi iinte Gillis.
Så vi gick ner och hängde med sjukt balla människor. Rebeccan fick ju nästan till det med David där. Hahahaha. Navid var där också..Det var kul^^

Och i fredags var Timmy uppe hos mig och det var sjukt mysigt! Vi bakade en tårta till Milich för hon fyller 18 imorgon:D Hon blev glad! Så vi hängde hos henne en stund och rökte vattenpipa (jag tror inte på Toves teori längre) och åt tårta. Och idaoo fyller offret år! GRATTIS SLEM! Jag var den första som smsade, jag tycker ju jag är bra.

Nä nu ska jag gå, jag har egentligen engelska..Men jag har ljugit för min lärare så jag vågar inte gå upp..Jag tror hon kom på mig. Attans.