Mördar hundar och döda hästar.

Idag var jag hemma hela dagen. Baaaad Sara,baaad. Min frånvaro är inte att leka med. Dessutom missade jag massa saker. Det var iofs det som var poängen med att vara hemma, men ändå. Attans.


Men i alla fall så tyckte min mor att om jag nu var hemma så kunde jag väl gå ut med Sigge/Ziggie för en gångs skull. För tydligen så "skiter jag bara i den jävla hunden" (Det var ju hon som sa det, låter ju som hon verkligen älskar honom).


Sen när vi var ute blev vi nästan mördade av två blodhundar. Men jag typ BOWBOW och sparkade ner dom på marken och så sprang jag och Ziggie där i från. Haha. Eller inte.


Sedan när jag kom upp till Stenbacka så är det första jag får framför mig en död häst som hänger i en traktor. Och precis när jag ska gå förbi så ramlar den av och skvätter blod på mig, och sedan släpar dom den på marken så att den typ skrapas upp:S
Det var lite äckligt. Jag gillar inte döda saker.



Ost och vin kväll imorgon. Gud vad det låter sofistikerat.

Haha..

Med risk för att någon som inte borde läsa det här gör det..Men jaja.


Jocke | Besök vid den här tiden? Vem vet, jag var hatad av vissa. säger:
skön kille... kom du hem säkert igår eller?



Sebbe Dödsorsak: Syrebrist samt PET-flaska uppkörd i röven. säger:
nej



Sebbe Dödsorsak: Syrebrist samt PET-flaska uppkörd i röven. säger:
haha



Sebbe Dödsorsak: Syrebrist samt PET-flaska uppkörd i röven. säger:
seriöst


Sebbe Dödsorsak: Syrebrist samt PET-flaska uppkörd i röven. säger:
det var en kille på vagnen som typ däckade på golvet


Sebbe Dödsorsak: Syrebrist samt PET-flaska uppkörd i röven. säger:
och han kunde inte göra nåt


Jocke | Besök vid den här tiden? Vem vet, jag var hatad av vissa. säger:
va det du?


Sebbe Dödsorsak: Syrebrist samt PET-flaska uppkörd i röven. säger:
ja..

Jag var tvungen^^




Fuck det. På lördag är det party iaf. Stigscenter<3 Mohahahhaa jag är en sån tönt. Gött att babyshambles ställde in också..Så behöver ni inte välja mellan Pete Doherty och mig och Carro längre^^.



Zigge bet mig nyss också. Fucking hund. Jag råkade slå honom när han hade bitit sönder 5 tidningar. Han blev arg :S ...Och så var jag hos gluten doktorn idag med. Missade spanskan..Igen..Sorry Eddan. Jag hade faktiskt med mig min uppsats idag också. Den som skulle varit inne för 2 månader sedan iofs..Men ändå.




Lite kul faktiskt för jag har sagt till Eduardo att jag har mailat den till honom flera gånger, men så när jag skulle maila på riktigt igår så upptäckte jag att han inte har någon mail^^ Antingen är han bara jävligt blåögd eller så tycker han att jag är helt konstig i smyg. Haha..Luuuuring^^




Ungefär i samma stil som när jag "lurade" min samhällslärare att jag hade sett på en film jag hade fått låna av honom till ett konfliktarbete ,fast jag orkade ju aldrig se den, men det sa jag inte till honom utan sa att jag tyckt att filmen var jättebra och blablabla. Problemet var bara att filmen hade varit helt ny så när han öppnade fodralet så var den inplastad. HAHAHA..Jag skämdes faktiskt lite då måste jag säga^^.




Well, have it

En rolig dag.

Idag diskuterade vi våra intervjuver vi hade gjort i skolan. Min var nog sämst. Fast orka bry sig. Eller nej föresten, jag tror en viss scouts skilldrig av Matilda var värre.
 
" Hon är en fotogeraferande frihetskämpe. Hennes hjärta bankar för Kålltorp och hon identifierar sig med vargar. Det är styrkan och envisheten som valet grundar sig på".

Det var i alla fall en, för mig, ny sida av Matilda isf^^

Annars ska jag plugga nu. Antiiiiiiiikeeen. Viktigt liksom. För det första förstår jag ändå aldrig varför man måste läsa 1000 år gamla texter som suger, när det finns så många nya författare som är så grymt mycket bättre. Fuck det.

jajaja..Annars är allt tråkigt just nu. Kents nya EP är i och för sig sjukt bra. Sjukt sjukt sjukt.


Dagens mysterium. (Eller maybe årets)

Var fan är "Fågelns" kuk? Nu har vi haft långa och intensiva diskussioner om detta i skolan men vi kommer inte fram till någon lösning! Den finns liksom inte bara där. Och han duschar tydligen aldrig i skolan heller. Bad. Det är något vi måste ta reda på i alla fall.

Skolan då. Höstlovet var fullt av roliga och mindre roliga saker.

* Nefertiti. Relese fest för Kultirations skiva som sagt. Jag ÄLSKAR Club Studio One! Och sen så snackade vi med NAVID! IIHHHH...Sara din loser, jaja.

* Vattenpipor. Emelie är en knarkare^^

* Max och mitt shotmarathon på Prinsen+ diverse öl-kannor. *Host* Alkholism..

* Gungor påväg till Haga festen.

* Rosa hår och svart smink med Becca och Sophia på Halloween partyt.

Föresten är mitt och Carros fylleröjj-supar party inte denna lördagen utan nästa. Tell me if you want to be there liksom. (jag lovar, det vill du) Vi bangar tyvärr välkommstbålen eftersom Sara inte har särskillt många bra minnen utav sådana. (Inga minnen alls så att säga). Vi vill inte åka spy expressen hem igen:)

Och till Emmas mamma vill jag bara säga att inget av det som jag skriver är egentligen sant. Jag är hur skötsam som hellst, dricker aldrig och har inte IG i spanska. Bara så du vet.^^


Yeah riiiight Sara..

Fick just ett sms från max, jag citerar:
"Sara, fan för att vara dina föräldrar"


Slagsmålsklubben.

Dom spelar på fängelset idag. Jag trodde det var gratis men som vanligt hade jag fel. 60 spänn liksom. Orka lägga ut det typ. Fast jag vet inte. Kanske blir andra långgatan barrunda istället. Hehe. Det brukar funka. Shot-rejs med Offret tror jag. Och Milich då. OCh kanske Tove och Muffi och alla de senare.

Det ordnar nog sig:)

Nu spelar Beccan piano för mig och det är jääääääättefiiiiiiint! Hon är ett musikalist geni. Sooo much.

Jaja take care och glöm inte att jag älskar er:D