Hej,hejdå

Shit, det var ett tag sedan jag bloggade. Inte för att det spelar någon roll, men ändå. Ett inlägg i halvåret låter bra. Det är väl ungefär så det kommer bli. Jag vet inte hur man tar bort bloggen och det känns så dåligt att den ska finnas kvar fastän jag inte uppdaterar. Så jag får väl göra det ibland.

Jag har iaf varit i egypten nu. Det var sinnes, men så jävla kul. Fast jag hatar alla feta tyskar som ska göra varenda pool till en actionpool. I vilket fall så var allt väldigt fint. Jag har ju bilder, men palla att lägga upp alla..Jag kan bjuda på en..eller två..


Okej tre..

Jag kommer inte ihåg vad jag gjort mer..Eller jo, jag har haft två sne-fyllor. Den ena slutade med (naken)Arvid på Stars´n´bars och den andra med blodbad och söndersliten tröja.

Hugo fick en fes i fördelsedagspresent av mig och Tim med. Sjukt värt.

Desutom var vi på Sticky i torsdags. Det var fan rätt kul. Jag och Slem hängde i trappan med Hugo Noren och kusin Noren. Japp, ni förstår att det var värt.

Och i lördags tävlade jag och Lucky i Göteborg, men utan hejarklack (jag är ju besviken). Okej, timmy var där. Punkt. Det gick bra i alla fall och nu ska jag försöka kvala till Falsterbo. Då kan ni se mig på TV istället.Haha..Det hade ju varit chill. Jaja..Kan ju bjuda på en bild också. Jag borde ju egentligen uppdaterat bilddagboken istället men fuck det.
29999-197
Well, vi får se när jag uppdaterar nästa gång. Maybe baby.