Det är ju i alla fall sol.

Undra om det finns någon som vill gå på promenad med Sara idag.Finns det det? Alltså..Jag kan betala eller nåt, bara ni fucking går med mig ett tag. Jag behöver gå. Bara gå och gåförbi.

Idag hade jag utvecklingssamtal. Lalalalalalala...Jag har för mycket frånvaro på engelskan. Ojdå. Kan inte hjälpa att det alltid är måndagar som jag råkar bli sjuk på. Men ändå. Och samhällsfittan ska jag snacka med.

Föresten, en bra sak. 0709-169883. Mitt gammla nummer. Sådetså. Nu slipper ni vänta längre. Alla vänner som har kännt sig deppiga över att det inte går att ringa mig varje dag längre kan andas ut. Haha..Typ mamma och pappa. Det är liksom ingen annan som ringer. Mobbad? Jag? Nej men va?

Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.Kul.

Hej jag heter Sara och jag är en tönt.

Jag tror det är så. Men det gör inte så mycket. Det är rätt skönt. Fast egentligen är det så att jag är coolast, bara det att alla andra är töntar och inte vill inse fakta.

Navid var bra i fredags. Fast vi saknade ju Gustav. :( Och Emelie som bowlade istället, den tönten. Och Obiiitz och "hennes" gang som drog. Men jag och Becca ägde lätt på andrastämmorna (som vi inte alltid äger på stämmor iofs). Vi bidrog ju till stämmningen. HAHA...Det där var iofs så tråkigt att jag inte ens skrattade själv.

Idag har jag jobbat med Jenny hela dagen. Hon är sjukt cool för hon ska till Florida och jobba. Jag vill också jobba i Florida. Men neeej neeej.

Seg helg annars. Igår spydde Sara. Mysigt värre. Träffade Max och Emmich en stund ändå. Det var mysigt. Men jag var inte på humör, tyvärr.

Lyssna på I mäktiga krigare.

Yesterday will never become tomorrow.

Min, Beccas och Tims låt. Den heter iofs egentligen "Loosing my mind" men what the fuck. Vi skrev klart den igår och den är sjukt fin! Så I and Beccalito ska kanske spela in den i den hi-teck studion idag. Coolt. Fast vi behöver faktiskt en trummis till vårt band! Någon som är på? Alltså vi kommer ju gå långt.

Men annars är det lite konstigt just nu. Ibland gör vissa personer mig förvånad. Dom säger bara emot sig själva.

För det första ska han veta att jag inte är någon sådan person som frågar om jättedjupa saker. Jag tycker det är jobbigt. Jag vågar inte. Jag kanske inte ens vill höra svaret. Om man står varandra nära så tycker inte jag att jag ska behöva sitta och fråga ut en person om sånt. Det kommer ändå fram tids nog.

Du får gärna säga att jag bara pratar om ytliga saker. Fast det gör jag inte. Det är bara mitt sätt att säga jobbiga saker på. Du förstår nog, om du lyssnar. Jobbiga saker behöver inte alltid läggas fram på ett jobbigt sätt.

Du säger att jag är förvirrad. Vem tror du det är som gör mig sä jävla förvirrad då? Du säger att alla har djupa saker att berätta om,men det behöver väl inte betyda att alla gör det på samma sätt?

Du säger att du gillar mig som jag är, men varför vill du då förändra mig hela tiden?

Du är ingen pratare och jag är ingen frågare. Hur fan ska det här sluta?

Dom säger att jag varit elak
Alltid har jag varit rak
Dom säger det är fel på hjärtat
men ingenting har någonsin
slagit så hårda slag


You running lika a stranger. You running in the dark.
You running lika a stranger. You running from it all.

Doktorn är en ond människa.

Idag skulle jag egentligen gått på bio med Hugo och folk. Men smart ass Sara kom på igår att hon skulle till gluten doktorn today. Så blev det med den filmen. Kul. Doktorn är btw ond. Jag äter inte alls mjöl fast jag inte får! Eller..Alltså, hur mycket mjöl kan det finnas i en kaka liksom? Fast när jag sa det så blev han sur.

Alternativen vi ger dig, dom ser till att du beter dig som folk, glöm inte att storebror alltid ser dig, tänk på det när världen ter sig lite skumt.

Ring mig hem om det är något.Fucking lånemobilen dog förut. Gud vill inte att jag skall äga någon telefon helt enkelt.


Så många måsten är dom verkligen dina
Många tar andras och gör dom till sina
Stressade jäktar för nån annans skull
Som aldrig finns när du faller omkull
Å behöver stöd bara tar över glöd
Gör den till sin lever i överflöd
Lev inte död samla sånt du aldrig hann
Du kan om du vill, du vill så du kan

Nostalgi.

29999-6



Back in the days. Sjukt längesedan. Saker ändras. Så är det.


Rensade ut ur min dator idag. Helena kommer döda mig, men det är smällar man får ta. Hennes fucking nerladdade spel kan ju ge hela Hindås virus på en kvart typ.

Hittade i alla fall en massa gamla roliga saker. Bland annat en film på Emma Björngard när hon städar. Någon som är intreserad? Tycker att vi startar en budgivning här och nu. Utgångsbudet ligger på..Hmm..Vad kan hon vara värd.. 5 spänn? Högstbjudande får alltså Emma Björngard som ligger och städar på ett golv. Äh, va fan, känner mig snäll idag. Vi lägger till en liten filmsnutt på två underbart söta killar som klär ut sig till tjejer också. Vi kan kalla dom för...Hmm..Sven och Jake kanske?

Känner ni att ni faktiskt inte kan hålla er från dessa sötnosar när ni sett på filmerna så är det bara att kontakta mig. Har nummer, adress, insider infromation, you name it.

Sedan råkade jag hitta en film på mig när jag sjunger med ett..ööhh..Band. Fruktansvärt gullig är jag. Liksom början på min karriär(som btw bara gått spikrakt uppåt efter den spelningen). Finns dessutom väldigt vackra sekvenser i den då bland annat spritoffrets ansikte skymtar förbi.

Skämt å sido. Om någon har NÅGON av dessa filmer, så RADERA nu.

Får jag veta vad du tänker på?
Skulle du råna en bank för oss två?
Om det är så låt mig veta
och om det är nej så går jag
Jag ska inte tvinga dig.

Det är en konstig värld.

Det är en konstig värld med konstiga människor.

Jag förstår mig inte på det.

Det är sjukt konstigt.

Andas ut.

Mina föräldrar känner mig. Telefon helvetet var försäkrat. Ibland älskar jag dom.

Nä, nu är jag fan arg.

Jag är den klantigaste människan i hela världen. Det blev ju bevisat idag. Eller den slarvigaste. Eller mest otursdrabbade när det gäller fucking mobiltelefoner.

JAAA,Sara haaar tappat sin 5 mobil idag. Det är fan sjukt. Ska aldrig mer ha en mobiltelefon. Jag ska skaffa mig en telefonbok där jag skriver upp alla nummer som jag behöver sedan ska jag ha med mig den överallt och bara snylta på andras telefoner eller ringa hemifrån. Det kan ju dock uppstå ett litet problem när folk försöker få tag på mig, eller när jag är i väldigt stort behov av att ringa (typ ensam, helt vilse,utan pengar, mitt inatten i stan. Det händer ju för ofta.) Men thats the truth folks.

Igår bakade jag skabb semlor hos Zofia. Emelie och Becca var där också. Emelie är invalido nu. Tur att hon fortfarande kan röka vattenpippan fast hon har två ihop bundna fingrar. Annars hade det nog blivit en tuff tid för Emelie^^

Nä nu ska jag..ähh..jag vet inte vad. Dränka mig i sjön låter lockande.

Andas, ett, två, tre.

"Marjory stewart baxter you taste like sunshine dust"

Jag är seriöst rädd för saladfingers. SLUTA SKRÄM MIG DÅ MAX DIN FITTA!

Jag tror det är bra att kunna behärska sig, typ bara stänga av öronen ibland. Jag kan det. Hugo Hell-maaan kan det inte^^ Det var iofs ganska roligt. Man kan ju inte älska alla, som sagt.

Iaf så efter att jag och Ecca hade spelat in den very very bra låten så hängde vi med Hellman, nån Sebbe (som btw hade gått på Kitas) och Joanna. Jag ville sett på den döda råttan, men som vanligt så slutade allt på burger king, efter att ha kommunicerat men floda gang och Hugo Noreén genom ett fönster på Prinsen, (mkt givande samtal för övrigt) och en liten tripp till Zofias skabbfågel.

Sedan gick jag och Hugo på grund av just Hugos oförmåga att behärska sig. (Jag sa ju att det var bra att kunna). Hugo kom fram till att livet var meningslöst. Alltså det kan fortfarande vara roligt att leva, men det har ändå ingen mening. Inget negativt liksom.
Så jag ska nog bli hinduist...Eller buddist.Det verkar chill. Typ hindu-Sara. Så kan jag be till hur många fucking gudar jag vill. Weiii. Det är min mening med livet.

Soo much.

Who says that love is easy?

Okej, jag kanske har stavat fel på engelska men what the faaack. Ska ha engelska prov på måndag. Bad for me.

Iaf så är rubriken låttileln på en låt som jag, Becca, Beccas mamma och stora Henning spelat in nyss i deras STUDIO! Ohhh..Sooo hi-teck. Den blev ju seriöst bra. Men Sara är dock lite feg och vågar inte sjunga ensam..Hehe. Men det blev nog bra ändå:D REmember it. Who knows..Den kanske blir nästa stora hit.

Musik direkt tomorrow. Jag VILL ju gå! Men Becca ska träna med nåt fucking band och blablabla. Någon som vill göra Sara sällskap? Musikens hus klockan..Öhh..17.00? (tror jag).40 spänn? Snääääälla!? Jag viiill..Iofs måste jag plugga..Men aja. Det löser sig nog.

Nu ska dra. Ha det göött hajj.

Säg mig..Varför?

Varför läser folk min blogg egentligen? Hur rolig är den på en skala liksom..
Ibland tror jag att allt bara är en bluff. Som att någon helt plötsligt skulle dyka upp och säga "Luuuuring" och förklara för mig att hela mitt liv är uppbyggt på någon lögn. Bara för att jävlas med mig. Att jag inte är jag utan någon helt annan. Det skulle i och för sig förklara varför jag känner mig så vilse i vissa lägen. Och varför jag blir så konstig ibland..Som typ nu^^

Det är sådan som jag, dvs folk som tänker alldeles för mycket, som blir psykopater.

Läääskigt...

Jag fick ju en chock.

Frej har skaffat mustasch!Och inte vilken mustasch som helst utan vööörsta ghetto fjunen!Frej är inte längre den ultimata drömkillen. Man kanske borde satsa lite högre, gå på the big guys liksom. Typ Rektorn. Hans mustasch smälter ändå in i resten av ansiktet.

Första skoldagen går mot sitt slut i alla fall. Känns gött. Bara typ 76800 stycken kvar till sommarlovet. Men Spanien på sportlovet maybe. Han aldrig säga riktigt hejdå till Emma, men om hon läser detta så säger jag hejdå nu och pusspådig och vi ses snart! Vi skaaa fixa så vi kan åka ner och hälsa på! Du kaaan om duu viiill, duu viiill sååå du kaaaaan. Så är det.

Fucking Becca och Zoffan har retorik shit nu. Ooorka väänta. Men eftersom Sara är en så himla snäll kompis så väntar hon på dom. HAHAHA Wooord på den.

Äsch motherfukka, detta blir nog en bra termin. Det ska bli en GLAD termin. Det kommer ungefär att hålla tills imorgon. Kuk-skola.

Nyårsbilderna vänner? Vart tog dom vägen?

Det är underskattat att kissa

Jag och Ida kom på det igår och det är så jävla rätt.

Igår btw..Var en lite rolig kväll.(Fastän offret banga,fuck dig Emelie..Hehe..) Jag diggar ölkannor. Kanske lite för mycket. Är pank som inihelvete nu, men det är smällar man får ta. Gilla läget liksom. Nice att träffa lite school-people och andra sötnosar i alla fall.
Idag var inte en lika rolig dag. Har inte vaknat bakis i min egen säng på sjukt länge, denna morgonen var inget undantag. Seeeeeeegt är vad det är att:
1. Gå upp sjukt tidigt för att familjen man sover hos ska iväg
2. Ta på sig samma , nu mera skabbiga, kläder från igår
3. Inte kunna borsta sina fucking tänder, ser säkert ut som en jävla schweizerost i käften nu för tiden
4. Gå till spårvagnen= missa spårvagnen= missa 20 i bussen på korsvägen= ta 10 över bussen till landvetter= vänta i en halvtimme i landvetter eftersom det inte går någon halv buss på helgerna= Frysa ihjäl i fucking ghettot.

Allt detta + att Sara är bakis och verkligen INTE känner för den obligatoriska bakisbussresan hem.

Dagens kluring. Varför finns det ALDRIG päron hemma när jag vill ha päron och när jag verkligen inte vill ha päron som finns där ett helt jävla päronträd? Man märker att männskligheten är på väg mot sin undergång när man inte ens kan lite på sitt eget kylskåp längre.

Det är en hård värld vänner.

Freak out..

Freak out..



Ska lätt lägga upp filmen som jag, Emmich och Maxy gjorde hos Max till den låten..mohahaha

Kanske ska lägga upp bilden på mig och Emma som saladfingers också. Eller vid närmare eftertanke. Nej. Det får bli en annan dag när jag känner mig lite starkare. Men den är ju het som stryk.

Motiooooon behöver Sara. Så jävla pisstråkigt att springa bara. Kommer ju lätt trilla och bryta någonting. Har redan trillat tre gånger idag och någon gång smäller det ju liksom.

Jaja, blablabla tjöta.

Btw så är jag trött på folk som bara sviker. Som aldrig fattar att dom sårar andra. Jag fick nog av sådana människor under hela min fucking uppväxt. Eller iaf en. Folk som utnyttjar en endast för sin egen vinning skull. Och sedan när man mjölkat ur den ena kossan så går man till den andra. Varför dras jag alltid till sådana folk? Ha? Alltså jag blir så trött,trött,trött.

Blåögd är ett bra ord.

29999-4

29999-5



Bild 1. Emma, het som få. Bild 2. Sara, Maxy och Emmich freak out.

Ensam, mobbad och övergiven

Okej jag är en jävla fjortisfitta som klagar ut i min blogg, men vart annars ska jag klaga då? Btw så kan jag inte stå till svars för alla dirty ord som jag helt plötsligt börjat använda. Jag har snackat för mycket med Max och vi pratar så med varandra. Den slynan. Gulligt.

Men i alla fall, igår så var jag glad och hade bio abstinens. Så jag ringde Becca, snäll som jag är, och fågade ifall jag fick bjuda henne och en till på bio.(Jag hade ju biljetter)

Och hon var med Tim så då kunde vi ju lika gärna fråga honom. Så åkte jag in till stan och så såg vi på mun mot mun,(min låtsas kusin spelar ju btw nästan en huvudroll, statusvarning på den)Men iaf efteråt så bara alla drog. Så blev Sara ensam, mobbad och övergiven. Ni hade ju inte behövt att gå på bio med mig faktiskt. Det blev till att sätta sig på fucking fel buss till landvetter och så och frysa i ghettot i typ en timma. Allt detta liiiiiidande bara för att jag ville bjuda några på bio...Suckers.

Och idag då..Vad händer, JO FUCKINGKUKFLENSOSTS MSN TRASHAR! Världen är ond.
Hahaha...Gud vad jag gillar att förstora upp allting.

Jag bara överdriver, ta mig aldrig seriöst. Eller nåt.

Två hål i väggen, ett i taket och några hundra i bordet.

Nyårstrash. Så kan det gå. Meeeeen vi får väl hyvla bordet helt enkelt.

Mysig kväll annars. Party-Becca is back^^

Och jag minns 12 slaget och jag såg raketerna. Så det så. Fast sedan så sprang jag iväg från masthugget. Hehe..Jag fick panik eller nåt konstigt. Då gick jag och Becca hem till henne och käkade cornflakes och sedan vidare till den håliga lokalen igen.

"Vänta,vänta jag kan ett skämt!"
"Aaa, okej vadå?"
"Knack, knack"
"Vem där?"
"Tore"
"Vem tore?"
"Kontore är stängt ida.."

Så torr.

Saras nyårslöften 2006.

*Sluta dra så dåliga skämt.
*Sluta tro att folk tycker dom är roliga.Det är ju ändå bara jag själv som skrattar och kanske Becca,men då har jag tur.
*Börja plugga spanska. Kanske lite sent påtänkt eftersom det är sista terminen i hela mitt liv som jag läser det men ändå.
*Aldrig mer Stigs Center.
*Aldrig mer röka vattenpipa på ett träbord.
*Ta körkort. (Nästan det enda seriösa nyårslöftet iår, det blir bäst så.)
*Hälsa på offret i lysekil.
*Hälsa på Bratten i Spanien.

Äsch, jävla hittepå. Nu ska Sara jobba. Ses,hörs och ha det gött haj.