Back in the days

29999-44



Jag har typ flera 1000 kort på min dator och jag kan nästan garantera att Rebecca är med på 70% av dom. Det är fan värt. Jag får vöörsta sommarminnerna av korten från Slems party..Dessutom är ju Hugo och Beccan dom hetaste ever.

Idag är jag ledig btw. Eller jag tror det iaf. Hade inte riktigt ork till stt kolla upp det så jaja. Och i helgen blir det parteeey. Jag bjöd in mig själv till Beccan och Hellmans suparkalas. Hehe..Ska iofs tävla på lördag..Men lördag kväll! Då jävlar.

Vilhelm Moberg var en cool snubbe. Not. Kan någon förklara för mig hur jag ska kunna skriva 6 fucking sidor om honom tills på fredag? Nope, inte jag heller.

Meeeeen..

Hehhj.

29999-43



Nu är långhelgen slut. Iofs är jag ledig tisdag och onsdag nästa vecka. Iofs har jag ju matteprov imorgon och jag har tappat bort min mattebok, JAG ÄR SÅ BRA.

Har haft en slapp helg. Jag har varit lite sjuk och så har jag varit med Timmy. Och igår var jag och Timpan hos Obbe i typ 10 minuter för alla skulle gå när vi kom..Diss(?) Alla skulle åka till fucking Mölndal..och jag hade inget fritidskort för att dom var slut i Hindås. Slut. Jag blir så trött. Meeeen jag, Tim och Slem gick en promenad istället:) Det var trevlans. Slem är ju numera tillsammans med mig och Tim, ett såkallat trippelförhållande. Någon mer som vill joina så säg bara till, hos oss är alla välkommna.

Nä nu är jag trött.

Vattenpipan.

29999-42



Lars Winnerbäck&Hovet är sommaren och minnerna.
Hultsfred och Trädgårn.
Dom ska lätt bli nästa sommarens minnen också.

Har haft en slapp men go helg. Igår var jag hos Maxy som har köpt värstabraigacoola vattenpipan! Seriöst den bästa jag rökt ever! (Och jag har rökt många, bara så alla vet) Och han hade liksom köpt den för 190 spänn! Sicket jävla kap.

Idag har jag tränat med Lucky, för vi ska tävla imorgon..Herregud. Och så kom jag just hem från Jessica och Malin + deras föräldrar + min mor och far. Var en liten nostalgitripp där ett tag. Det är helt sjukt vad mycket saker vi har gjort med den familjen. Upptäckte att jag och en runt 40 årig gubbe lyssnar på ungefär samma musik. Undra om jag ska känna mig old eller om han har en smärre ålderskris (?)

Vi såg iaf på Winnerbäck live DVD på vöörsta stora tv:n. Pappa tycker att han är en billig kopia av Ulf Lundell, pappas stora idol, alla kategorier. Men sen så blev arg när jag sa att Ulf Lundell ser ut som en kåtäckelgubbe som bara vill sätta på småtjejer...Men HALLÅ!? Sa jag någonsin att jag tyckte det var något fel med att se ut som en kåtäckelgubbe som bara vill sätta på småtjejer? Näää, just det.

Nu ska jag sova.

Aifoz och Marys födelsedag/ar

29999-41

Zofia är nog den enda riktiga comsmogirl i know, hon gör det med stiiil. Och nu är både hon och Maria 18 fucking år. KUL FÖR DOM! Okej, jag skojade..Grattis grattis:) presenten kommer..öhh..snart. I och med att Emelies present kom typ en och en halv månad försent så behöver ni ju inte förvänta er några underverk.

Btw så ÄR GUBBARNA GULA PÅ TICNET! What the faaakk liksom. Hultsfred eller inte Hultsfred? Hultsfred eller Roskilde? Hultsfred eller Uppsala Reaggefestival? Hultsfred och Uppsala?

Äsch orka. Nu ska jag till Maxy och röka vattenpipa och göra något annat skojsigt.

Jag älskar min hemlige beudrare, han är den bästa jag vet.

Vilken vecka..

29999-39



Seriöst..Igår var vi ju med i Navids video och fatta vilket flyt jag, Ecca och Nicholas hade! Vi stod precis bakom Navid och gitarrmannen och precis framför melodikamannen och Conrad! Och dom SKRATTADE åt våra skämt, och MM/Melodikamannen/David var sjukt rolig. "Jahaa, nu var tejpen slut, jahaa då kan vi gå hem"

Det var sjukt kul. Jag säger bara kolla in oss på navid modiris hemsida om ett tag vänner, för vi är ju så fett med i filmen.

Och idag så var jag och Becca med hela Jaqees band och åt lunch på restaurang och sedan var vi med backstage när de uppträde på Scandinavium. Det var btw Agges sista spelning med bandet..:( Jag blir seriöst deprimerad..

Sitter hos beccan nu..Ska till Zofia snart för imorgon fyller hon år och idag fyller Maria:D Parteyyyy..So much.

Men måste dra nu, ha det strålande, jag är på sjukt bra humör.

Orientera, springa fast i lera, fast i leeeera

29999-37



Asså, det har just hänt en väldigt hemsk grej, seriöst, jag är in a chocktillstånd. När jag nyss kom hem från mitt mycket hurtiga löptest/orientering och är sjukt hungrig så är BAMBA STÄNGT! Jag kommer dö..Jag har två lektioner kvar, matte och natur. KUL! Hur tänker bambafittorna egentligen? Dom kan ju inte stänga innan jag har käkat! Dessutom käkar jag specialmat så maten kan ju inte vara slut precis. Bra..Brabrabra.

Kan berätta om lördagen senare..Det var sjukt kul..Och vi träffade ju massa kändisar. Another day babes.

Ska råna Maxi eller nåt nu.

Party-klossen

29999-36



För alla som inte vet så är det party-klossen på bilden. Synd för dig om du inte står med på den, för alla coola står med på party-klossen. Det var btw länge sedan jag såg till honom nu, vart håller han hus? Jag har hört ryktas om att Slem har honom för sig själv i Lysekil. Hmm..

Igår gick det jävligt vilt till här hemma. Först hade vi släktkalas, vilket oftast innebär att hela Hindås kommer hit på middag (ja, alla är släkt med varandra i Hindås) sedan så kom Milich hit och så satt vi ute på vår altan och drack vin och åt tårta samt filosoferade om livet. Vi kom fram till att hela livet egentligen borde vara en enda stor fylla.

Sedan blev det mer vin. Och mer vin. Och mer vin. Sedan blev det en till bag-in-box. Som innebar mer vin.

Det var sjukt kul. Har faktiskt inte haft så kul på länge.

"Sara är blå och Emma är gul och Frida är grön"

Och till sist: Arvingarna är en sjukt bra partyhöjare, särskillt när Emma kan alla låtar utantill. Det är status.

Jag måste få säga.

29999-35



Har just haft gympa. Gympa suger, iaf när det är brännboll. Eller egentligen inte, jag är bra på brännboll, men just idag suger det.
Känns gött att ha en hel vecka framför sig. Fick reda på att vi har engelska nationellt imorgon också. Kul att någon sa det till mig, för jag hade tänkt att vi var lediga imorgon. Attans.

Det är fullt ute i alla stolar också. Så jag kan inte sola på min rast. Det är hemskt jobbigt. Iofs har jag redan bränt mig på näsan så den flagnar, men ändå. Ni kan kalla mig..Skorpan.

"Vad heter vår måne egentligen? För den kan väl inte heta Månen eller?"
"Jag tror den heter Lunar"
"Va? Runar?!

När du hör det här ljudet

29999-34



Jag vill gå på sånglektioner hos Gustav. Inte bara för att han sjunger sjukt fint..Han har andra saker.

Den här helgen har varit sjukt seg. Igår blev jag lite sjuk så jag orchade inte åka in till stan. Hindås är bra faktiskt.

I fredags var det begravning då. Ja just det.

Den här veckan kommer gå åt helvete. Men det är bara att härda.

Jag vill träffa Beccan. Bara prata med någon som känner mig lite.

Tupelo Honeys - Boy yore alright
Coldplay - Parachutes
Navid&Gudarna - Jag måste få säga
Äkta Kärlek - Simon (akustisk)

Att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll

29999-33



Hehe..Förlåt Hugo, men jag måste bjuda folk på den här bilden. Den är ju så het.

Idag är det sol och Sara går i linne och korta byxor. Det känns bra.

But nu går mitt hatobjekt number one förbi..Dumdum..Annika Holméeeéeeée. Hon ger mig inte ledigt för begravning. Det är tyket.se.

Jag ska lätt skolka.

Kultiration och Pustervik

29999-32



Min valborg vänner. Valborg är sjukt överskattat till och börja med. Meeeen, denna valborgsafton blev en av de bättre. Förra året var det någon som hoppade från taket i Hindås. Eller ja, från Luddes tak (vi har ju fler än ett).

Först så missade jag och Beccan grillningen hon Sophia. Vi kom sent, som vanligt. Meeen det var trevligt ändå. "Folk" var packade och vi fick ju höra på Palestina låten OCH Bobbo låten. Det blev en bra början. Sedan skulle vi gå till Slem (SOM HAR TAGIT KÖRKORT IDAG! GRATTIS SLEM! Nu kör vi banne mig till Hultsfred..) men what ever, på vägen dit så träffade jag och Becca Finn (inte för att skryta, meeen han spelar ju trummor med Håkan Hellström och med Jaqee). Meeen, vi följde honom iaf till Pustervik och sedan gick vi till Slem.

Där hände iiinte braa saker. Det hände konstiga saker, dock UTAN Saras inblanding den här gången. Konstigt. Jag och Beccs drog iaf tillbaka till Pustervik sedan eftersom vi stod på gästlistan.(Jag är ju portad därifrån annars och nej, jag skojar inte)
Fast iofs var det den snälla vakten. Vi behövde inte ens säga vad vi hette, han kände igeeeen oss från när vi stod på gästlistan förra gången sa han..Hehe, Schtatus. Och så såg vi Kultiration, OCH Melodikamannen aka David pratade. My lucky day.

Sen gick vi tillbaka till Slem igen där alla hade däckat i sängen.

Henning: "Nu kommer Nakenmannen!"
Sara,Obitz och beccan: "VA?! JAAAA NAKENMANNEN!"
Henning: "Seriöst, jag skoja.."

Är det nåt fel på att gilla Nakenmannen då eller?