Citerat Milich:

"Idag e en sån dag då man inte känner nåt...varken i kroppen eller i hjärnan...man liksom bara e...flyter runt som mikaels pizzadeg..."

Haha.
Emma är rolig. Hon är dessutom bortrest. Hon och Ewelina åkte till Bulgarien igår..Lite trist faktiskt, för nu har jag ingen att gå ut och gå med. Eller Maxy skulle jag ju ringa...Ja. Det var fan ingen Lost idag så nu får jag sitta här som en annan torris. Okej, jag ringer Max..Eller så ringer jag inte Max.

Vart är jag? (Eller kanske sagan om mitt försvinnande)

29999-166
Det var Hultsfred. Sommaren 2006. Allt var frid och fröjd och babyshambles skulle "snart" börja "spela". Då händer det. Sara försvinner. Zofia och Emelie letar överallt och ringer alla. Ingen sara nånstans, det enda dom hittar är en brud med denna tröja. Det är lite humor över det hela ändå.


Fick värsta sommar nostalgin idag. Den har varit jävligt mysig ändå..Nu ska jag bara spara massa massa pengar och sen så ska jag resa. Jag och Tim ska åka någonstans ganska snart, jag och Becca och fler folk ska antagligen åka nästa år..Sen pratade jag och Slem om att jag, hon och Emma Bratt skulle åka på en party resa i slutat av nästa sommar. oja.

På torsdag ska jag göra en hemlig sak på stadsbiblioteket. Jag får egentligen inte vara på stadsbiblioteket..Eller jag får nog vara där, men jag får inte låna för dom har spärrat mitt lånekort. På hindås bibliotek får jag inte ens öppna ett nytt lånekort för jag har slarvat bort för många av deras böcker. Och nu har jag slarvat bort mitt bankomatkort IGEN för typ tionde gången. 
Snälla ge mig en plånbok..

Jaja måste sluta med två nostalgibilder igen. Fy fan vad värt det var. 
29999-16129999-160 



HAHA

29999-158

Ohh...I love nostalgitrippar. Den här bilden ger mig sjukt mkt sånt. Det är btw väldigt trevligt att Emma kommit hem igen. Vi hann ju faktiskt inte hänga med varandra så mycket innan hon åkte till Spanien. Men nu är hon hemma igen:D Och nästa helg fyller Becca år och då blir det party måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördag..Äh, vi slår till med söndag med.

Började skolan i fredags och jag har seriöst världens slappaste schema. Till och med skolledningen trodde att något hade blivit fel. Men icke. Jag börjar typ 10 varje dag, är ledig på tisdagar, har en lektion på fredagar som slutar vid 11. Resten av dagarna slutar jag 10 över 2. Bara så alla vet.

Jag och Slem träffade Arvid aka nakenmannen i lördags. Det är alltid lika trevligt. Först hade han gått vilse på en gräsmatta, sedan hade han hittat en leksak/Skabbigt troll på gatan som hade kollat läskigt på honom. Arvid sa att det måste ha varit ödet. Fast det var innan Slem sa att trollet såg ut att heta Arvid. Så vi döpte han till mini Arvid innan vi vandrade iväg till Linné kök och bar. Trevlig kväll.

Såg Navid i fredags med. Fan, skulle gått på 18års spelningen istället. Alla små fjortistjejer med burrigt hår hatar mig. Men det är ju ömsesidigt.


Fittbilder.

Åt helvete med alla bilder, det är slut på Saras bildblogg nu. Okej, jag har inte några fina bilder kvar helt enkelt. Känns ju bra att typ 9 stycken bilder är okej av mina 500000 bilder jag tagit i sommar. Oooja.

Imorgon börjar kukskolan och jag har fått en ryck på könsord. Det blir kukfittakukfittakukfitta i varenda mening nu för tiden. Oooojaja. OoNejnej.

Palla Sticky idag, jag är rövtrött. Träffade Beccan en sväng förut. Kuuuul.  

Får börja blogga mer seriöst någon dag, men not today.

"Nä nu får jag allt säga till dig på skärpen!"


Hej.

Okej.
Jag kan inte skriva här så ofta längre för vår dator har dött.
Varför blir ingen förvånad liksom..


Du e la go.

Jaqee, Nefertiti, Kapten Röd och Becca

29999-157
I torsdags var det en bra dag.
Först åkte jag in och åt lunch med Tim.
Sedan tränade vi på gymmet=Mycket bra.
Och så började det regna när jag skulle gå till spårvagnen, självklart.
Men iaf så mötte jag Carro och Daniel vid hållplatsen och så tog vi sällskap till Kungstorget för att se på Jaqee. Och där så mötte jag Beccan också! Ohhh vad längesedan det var vi sågs, alldeles för längesedan. Jaqee och bandet var iaf skitbra och Eccas mor sjöng så fint så.

Seeeeen efter spelningen så följde jag med Becca och sålde Jaqee skivor och hängde backstage.
OCH JAG FICK EN KRAM AV PARTILLO!!
Och så fick jag även rotfruktschips. Dagen var ju fulländad. Nästan. Det kommer mer.
Sa hejdå till Beccan och så bestämde vi att vi skulle dra till Nefertiti på kvällen för att se på Kapten Röd och Majorerna.
Gick hem till Tim igen. Åt mer mat. Lyssnade på musik. Drog ner till stan igen vid 00:00.
Gick in på Nef, shakade med becca, fick cider av sångaren i USCB-Allstars, såg på Kapten Röd.
Dom var jäääättebra. Jag och Becca kom på att han inte hade några körtjejer. Hehehe..
Träffade Zofia också. Och Slem. Jag är lessen att jag inte orkade gå med dig Slem:P 

Annarsalltbra.

Är han någon att se upp till?

29999-156

Är det konstig att jag är lite rädd för Gustav Möller? (se bilden där uppe)
Är det konstigt att jag undrar varför vissa folk typ avgudar honom?
Varför är han så KONSTIG?!

Alltså, jag är riktigt frustrerad. Har inte bloggat på ett tag heller. Har varit på EM-kalaset och ute i svängarna. "Hjälpte" Timmy att dela ut jäla flyers till hans klubb för några dar sen..och sen såg jag Oscar fluffs band när dom spelade inne på ett av discona. Det var kul. Tim fick nästan inte komma in för han hade sax och häftpistol. Sen så trodde dom inte riktigt på att han var under 20 heller. HAHAHA.

Igår iaf så fyllde Gustav Möller 18 år och han skulle ut på krogen med Tim och folk. Och eftersom jag vet att han inte uppskattar oss normala folk i vanliga fall så trodde jag inte heller att han skulle uppskatta oss på sin födelsedag.  Så jag gick och mötte Slem istället och så gick vi till Slottis och mötte EMMA BRATT!! Ohhh vad trevligt det var att se henne. Hon satt där med sina spannisar, Obbe och Hugo Hellman (Nu mer även känd som Marsmallowsmannen.)

Sen skulle jag och Slem ut.
Vi gick ut och så fick Slem magvärk.
Så to bad for Gustav så var jag tvungen att gå till dom på Röda Rummet för jag skulle sova hos Tim. Stackars Gustav. Men jag såg att han försökte iaf...Eller han kollade värsta konstigt på mig, jag blev ju rädd.  
Men det var rätt trevligt ändå. Arvid aka Nakenmannen var där+Hugo Noreen. Arvid lyssnar på bra musik..Och så hänger han på Nefertiti. Sånna gillar vi.

Så jag hatar inte alla av Tims vänner. Bara nästan. Eller egentligen så skiter jag totalt i Gustav Möller. Han bara tror sig. Nä, jag bryr mig inte alls. Jag har ju bara skrivit ett helt blogginlägg om honom liksom.


Nyhet:

Softa bananer är mitt nya favorituttryck.
Nu ska jag gå på bio. Fan vad softa bananer.

Fjällbacka tomorrow..

29999-155

Haha, jag och Becca äger på att posa.

Tänkte åka upp och hälsa på henne imorgon I think. Måste bara fråga henne först..Kanske. Eller så kan jag hoppa fram som värsta luringen, har inte bestämt mig än.

Har inte gjort nåt särskillt.
Har varit i Hindås.
Var ute en sväng i lördags.
Blev iofs ganska misslyckat.
Jag vill alltid göra allt på samma gång,vara alla till lags.
Gick väl inte så bra där kanske.

Tim är kuksjuk också. Kul liksom. Men jag ska iofs ha lite semester här i Hindås denna veckan hade jag tänkt. Men nästa vecka! Då jävlar...Är det inte EM då också? Asså jag har verkligen ingen koll..Ska iaf träffa Emma Bratt och Slem då. Så långt har jag planerat.

Och NOOOOOOOOO, jag ska jobba med fittungar också. Okej förlåt, jag menade inte det där.