I´m back.

29999-17



Hultsfred 2005. Där bodde vi ju:D Frågan är om man ska åka iår. Saken är den att förra året var så klockrent liksom, skitbra väder, alla goa människor, strålande bra band. Det var sjukt gött. Men okej, åker beccan och Slem (numera också kallad pimpen) dit så bangar jag ju inte. Vi SKA ha backstage pass för vi SKA efterfesta med Pharrel.

I lördags hade Hugo thaa man party. (nu mera nämnd tre gånger i min blogg) Det var kul..Alla var Pimpen som jag och Sophia pimpade. Sen blev Timmy jättejättejätte arg på mig för att jag först gick in i hans vägg så hela lägenheten skakade (Vadå, jag såg den liksom inte, det kan hända även den bästa)
Sedan så tappade jag min väska på hans golv och det lät..(jaha och hur fan ska jag kunna veta att den var full med flaskor då?)
Men det var i alla fall en litet trevlig natt.

Ska passa barn imorgon och sen kanske jag ska med Beccs till Sticky. Det hade varit trevlans, känner att jag försummat lilla Beccan lite och det är inget bra! Hon är ju ändå en av de bästa^^ Och på lördag är det USCB på Musikens Hus! Jag vill dit! (jag ska dit..)

Har fortfarande träningsvärk från Shöneman i fredags. Det är fan krut i den gubben va..Lucky och jag höll på att dö typ^^ Var och kollade på Anna Emanuelsson med min mor idag med. Det blir nog bra tillslut...

..Men jag vet precis vad Kerstin skulle sagt om hennes lektion. Faktum är att jag hörde hennes röst hela tiden istället för Annas. "Jämt stöd Sara, pusha inte, ta tillbaka, ta tag i honom då!" :P
Jag kom på att ibland behövs det faktiskt inte sägas mer än så...
..Och jag saknade verkligen Kerstin idag.

jaja Blablabla..Hittade Frejs hemliga låtlista på hans dator i går. Får ta det imorgon..Det är ju värt att vänta på..

29999-15

29999-15



Haha Becca är sooo het. Det är ju bara för att retas.

Föresten så har jag bytt bakgrundsgrej. Så snyggt. Kände att jag och skog hörde ihop på nåt sätt.

Jag börjar om två timmar. Jag är redan i skolan. Värt. Och ikväll ska jag träna för Shöneman, jag är lite rädd för honom. Fast jag slipper samhällsfittan iofs..Attans.

Sticky nästa torsdag då vänner. Jag litar på Sandra. Och på lördag ska vi spela iiiin:D Kvartetten äger. Sedan ska Becca jobba, hon är telefonförsäljare..HAHAHA Och alla skrattar! Neeej men det är gulligt är det. Gulli henne. Vi ska ju utomlands i sommar så jobba på. Jag har btw också fått jobb. Jag och min mor ska starta ett eget företag. Det kommer nog gå bra. Saras alltiallo. Fixar det du behöver var du vill, när du vill.
Men iaf efter Beccan har jobbat (som telefonförsäljare..haha)så ska vi gå på bio för det har Becca lovat! Och man håller ju det man lovar. Biatch.

Aja well..Orka.

Kul

Nästa gång jag har tråkigt ska jag……..:

Träna på att låta som en tennisboll.
Andas som Darth Vader enda tills någon få spader, då ska jag hävda att jag har blivit utsatt för en komplott.
Ha ett revolverhölster åt min fjärrkontroll..
Köpa en ny bil och betala med enkronor
Utnämna mig själv till "Führer".
Sjunga "Jingle Bells, Batman smells" på julafton tills jag blir hämtad av snälla farbröder i vita rockar.
Informera andra att de bara existerar i min fantasi.
Låna folks pennor och tugga på dom innan jag lämnar tillbaka dom och säga att dom var så.
Gå på resturang och be om en extra stol till min låtsaskompis Greger.
Jag ska Köpa 50 tuggummipaket och kolla vilket paket som det finns mest defekta tuggumin i.
Ringa och Bjuda massor av personer till andra personers fester.
Öva på att låta som ett modem eller en fax.
Låna en bok på biblioteket och skriva hur den slutar på första sidan.

Hittade den här på min dator idag. Tror det var Edvin som skrev den en gång för herrans många år sedan.
Fast det här är bara roligt ibland. En gång var det väldigt roligt.

Dagens hemska sanning!

29999-14



Vi tog ju en springnota i sommras. De ni. Fast vi åkte ju tyvärr fast också. Jag har det på film btw. Jag kör Emma Bj i en kundvagn,Martin och Kristian försöker orda upp allting medans våra föräldrar är helt på pickalurven. Det var sommaren 2005.

Men idag, vänner, fick jag reda på en inteallsbra sak! Jag träffade Tove på bussen och hon sa att om man rökte vattenpipa i 20 minuter, eller tog 80-100 bloss (vilket vi LÄTT gör varje gång vi röker, Emelie är väl iofs uppe i typ 400 bloss på 10 minuter, men iaf) det är samma sak som att röka 100 cigaretter! Det är helt sjukt! Mina lungor måste vara svarta som sot vid det här laget...Alltså shiiieet. Vem fan var det smarthuvet som sa att vattenpipa är ofarligt? Lungcancer here I come.

Men, vänner, det är mycket som är farligt här i livet! Varför inte byta ut vattet i pipan mot vodka? Ett hett party-trick som är värt att testas. Kan ju lika gärna försöra min lever också, för lungorna är det nog redan tack och hej med.

Sjukt segt

Nu är jag i skolan. Jag har en sjukt seg dag. Ska lyssna på Navid, Frej håller btw på att spela in hans soloskiva nu! Jag ska få lyssna någon daoo..Becca sa att det lät som tidiga Svenska Akademien! Det blir nog bra.

Okej jag är så jävla tråkig idag va..Men det är i alla fall fredag. Kuuuuul. Alla ska ju bort. Jag ska vara hemma, jag är aldrig borta.

Ska ha psykologi nu, det kan nog behövas. Psykoooo

Riiing mig...

Lalalalalala,fitta

29999-13


Emma babe lite på lyran.Hehe..


Jag och Babs(=Beccan) ska kanske till USA. Det hade varit sjuuukt coolt. Känner att jag missbrukar ordet "sjuukt" sjukt mycket, men skit samma. Jag ska lätt hitta en het Amerikanare. Lätt.

Sitter och kollar igenom min mapp "Saras party bilder" nu. Den är sjuu..eller nej den är öhh..Jätte(?)rolig.Fan jag har ju inget ordförråd. Men iaf..De finns typ 3000 bilder på mig och Slem(=Emelie,det får bli ditt nya smeknamn, efter Offret då). Skulle kunna ha en ny sån bild på mig och Offret varje dag och dom skulle ändå aldrig ta slut.Schtatuuuch (=status)

Diggar mina översättningar.

Got a long way to go. Before we can save the day.

I så fall hade jag dött. (Det är bara frågan om inställningen Sara)

Jag är seriöst sjukt orolig. Om mina farhågor besannas (vilket de antagligen kommer att göra, man kan inte ha sån tur hur länge som helst) så kommer jag dö. Men än så länge får jag vänta. Vänta, vänta, vänta.

Kul..Måste snacka med Beccan om det imorgon, för jag är så orolig så jag skulle kunna spy. (och nej, det har inte med fågelinfluensan att göra denna gången, fast den har jag säkert fått den med..KUL..)
When you die you´re dead.

Men jag vet inte vad jag kan hjälpa dig med, du säger kan du rädda mig, men hur ger du inte besked. Jag vill gärna rädda dig men vet inte från vad. Du ser inte ut att ängslas till nån högre grad. Jag vill gärna rädda dig men vet inte från vad. Du ser ganska nöjd ut nu du verkar nästan glad.

Jag har ont i magen:S Aldrig mer, vänner.

Brothers on a hotel bed.

"I väntan på en vår som aldrig kommer. Tidningarna lipar om att det ska vara varmt 20 mars men kompis ta av dina vantar och halsduk, fukta fingrarna och sträck ut det så har du en iransk femkronorsglass."

Så rätt.

Hela min kropp är typ förfrusen, massa vita fläckar över allt. Börjar se ut som en halv-albino typ.

Navid spelar imorgon på kåren! JAG VILL DIT!

Orka..Nää..

Smarta Sara

29999-11



Det var sommar och vi var ju på Hultsfred.

Woohoo Sara är så smaaaaart. Jag är så NÖJD med mig själv. Min debatt artikel blev just klar. Eller jag skrev egentligen inget mer på den, jag bara råkade förstora texten lite. Och viiips så blev artikeln två sidor lång. Storlek 12 eller storlek 18 liksom..Spela roll..Bara 6 gånger större, shit the same. HAHA Nööööjd..

Okej jag kommer få IG, so what. Jag hatar ändå samhällsfittan.

Eller näääe..Fan. Jag får skriva om. Det ser lite löjligt ut med storlek 18 faktiskt. Helvete. Men tanken var god!

Jag ville också vara på Sticky nu..:( JAG ÄR ENSAM! Ska ringa Max och tvinga han att gå med mig. Vi kan plocka istappar eller vad som helst, bara jag slipper sitta här.

"Hej jag heter Sara och jag onanerar" Haha..Det är så det ska låta vänner.

Jag kommer dö..


beccan säger:
MEN SARA!!!!!!
beccan säger:
VI ÅT JU KYCKLING IDAG!!!!!!!!!!
beccan säger:
FÅGELINFLUENSAN ÄR JU HÄR!!!!!!
Sara|| Som ensamhet fast snyggare säger:
NEEEEJ!!!!!!!!!
Sara|| Som ensamhet fast snyggare säger:
NOOO!!
Sara|| Som ensamhet fast snyggare säger:
MEN SLUTA!!
beccan säger:
JA VET JAG KOM PÅ DET NU!!!
beccan säger:
DU SOM ÅT SÅ MYCKET..
beccan säger:
HAHAHA

Becca är ond. Jag är faktiskt rädd för fågelinfluensan. Fast mest rädd är jag för han som hälsar på mig. Jag tror han vill döda mig..

Gulligt.

29999-10



Jag & Slem. Snööggt.

Alltså..Jag vet att det är någon som läst min dagbok. Min riktiga alltså (och JA jag skriver dagbok, det är skit bra, förutom för den som råkat läsa den då). I och för sig har jag ju inga bevis eller så, men jag känner det på mig. Jag har kännt det på mig länge nu. Jag säger bara STACKARS den personen som läst den isf. För i sin dagbok skriver man hemska saker. Bland annat. Även fast man inte menar det så skriver man det. För att kunna förstå sig på sig själv liksom.

Stackars dig som läst den. Jag tycker så synd om dig. Men att läsa någon annans dagbok är nog det värsta man kan göra. Det är så jävla lågt.

Egentligen älskar du inte mig

Egentligen älskar du inte mig.
Och egentligen är det okej med mig.
För jag älskar ingen alls
sånt där är slöseri med tid.
Men då slösar vi bort våra liv.

Jag saknar den gamla Håkan tiden.
Det är sol idag i alla fall. Och eftersom jag är kräfta så påverkas tydligen mitt humör av vädret. Det stämmer faktiskt jävligt bra. Så idag är jag på bra humör..Tydligen.

Har varit hemma idag. Kan ju lika gärna skriva klart mina artiklar här liksom. Så nu är den fina artikeln om Musik Direkt/Henning och Nicholas klar. Fast dom får inte läsa den, för jag har hittat på minst hälften. Jag var ju inte ens där när de uppträdde. Haha..Ganska kul.

Sara|| Vi har sett din pillefjongen säger: Japp och sen hamnade vi på en porrklubb typ
Johannes säger: Träffade du dina arbetskamrater där eller?
Sara|| Vi har sett din pillefjong säger: Ja självklart, fast jag jobbade ju inte i lördags då, men mina vänner Julanta och Raslova var där. Det var trevligt.

Ibland är min humor sämre än vanligt.

Mutta.

Haha.
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
MuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMuttaMutta
Haha.

Det är ändå ett sjukt roligt ord.

"Nä alltså han ville inte att hon skulle komma för han har redan sagt nej till så många andra.."

"Men va faan..Kan du inte sex-strejka?"

Det roliga är att det hade seriöst funkat^^

Emmish var här och kollade på mina roliga bilder nyss. Haha. Kuuul. Nä nu drar jag. MUTTA! Omogen? Jag? Jag fattar ingenting...

Du är död.

Kerstin Lagerquist. Det är så jävla sjukt. Du är hela Stenbacka. Det är ingenting utan dig där.

Det är så konstigt att komma upp och se att allt är precis så som du lämnade det. Det är du som har vikt ihop alla dina tusen filtar, det är din namnteckning på pappret om tandläkaren. Det är dina hästar, det är du på fotografierna, det är din nya skrittmaskin, det är din mamma och det är din familj. Du har jämt funnits där. Jag vill bara att du ska komma hem.

Det är som Tim och Emelie sa. Tänk att det är det som man älskar mest av allt som orsakar ens egen död.
Fast om hon nu kunnat bestämma själv tror jag att det är precis så hon hade velat dö. Av det som hon ägnat hela sitt liv åt.

Men jag kommer sakna henne. Vi som skulle göra så mycket. Hur jävlig hon än var ibland så kommer jag alltid sakna henne.

Vi har ju sett din pillefjong

29999-9



Jag citerar en kär vän:

"Vi e hos timpan nuuuuuu! =D ja o sara bara, sara rppar genom fönstret, det ärkul, vi har rökt beedis eller hur d snu stavas, vi har drucktv en vin laska tillsamans och en del 3, 5 ro, ja e iof inte lika full som man kuden tro att ja skulle ha blivit :P jaaa jaaa, hoppas det kommer hetingar hit! tror inte det, timpan könner bara härdrockssnubbar, kasnke inte min typ, dålig musk här oxå! pusssssspuuuuss till alla ja k'nner!!!! sara kramra mej o nu mommer milisch!!!!"

Det var sjukt kul. Men jag tyckte lite synd om naken mannen..Eller näää..Jag njöt av att se han plågas:D Jag och Emelie har ju sett hans pillefjong^^ (Något som jag iofs gärna hade sluppit, men det var lite svårt att missa den om man säger så).

Men what the fuck är beedis? Typ blad som man rökte..Jag blev ju rädd. Fast aifoZ lovade ju att det inte var knark. Men jag börjar ju seriöst undra..

Milich var med igår också:D Det var sjukt roligt! Fast bara så alla vet så hade Emma INTE varit på ett hotellrum ensam med 10 killar. Vem det nu var som spred det ryktet..(lalalallala bingo..)

Hmmm..Vad hände mer igår då..Jo just det! Det blev ju Andra långgatan fram emot småtimmarna. Och vi var ju i en porrbutik. Måste ju lägga upp en bild på Emmish och alla dildosarna. Sjukt sjukt.

Fast sen gick jag tillbaka till Timpan. Skulle nog gått hem istället, för jag förstörde nog hela hans kväll. Meeeen Sara blev lite känslosam bara, fuck it. Det tar vi en annan dag. Det är tur att Becca finns iaf. Det var inte riktgt min natt igår bara.

Men jaghar ju i alla fall sett pillefjongen.

Det är sjukt.

Jag tog bort det gammla.Tråååkigt för er som inte han läsa mitt fylledravel. Ska gå nu, men jag skriver emr senare vänner. Måste ju lägga upp de heta korten.

Mina rubriker suger, i know.

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Jag HATAR popupp fönstrerna som kommer fram på min dator HELA tiden."Din dator har drabbats av ett allvarlig fel och är i stor fara" Inte så, men JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I DET. Så länge det inte kommer upp stora siffror som räknar ner från 10 samtidigt som det börjar lukta jävligt konstigt. Bara så datorn vet, I don´t care. Den kan jävlas hur mycket den vill med mig, men om nått låser sig så drar jag ändå bara ut kontakten. Den kan inte bestämma över mig, I got the power.

Och NEJ jag vill inte ha bantingspiller för 1000 spänn. Nej. Nu är det fan krig.

Balen.

Det är vårt nya mål. Jag ska ju bli bjuden på balen av en trea. Enligt Sandra så har typ hälften av alla killar i trean inte fått något bal-dejt än. (Konstigt). Men ibland får man offra sig. Kan ju alltid ta han den mysko trean som börjat hälsa på mig (fast han hälsar bara på långt avstånd, jag tror han är skelögd).

I tisdags blev allt sjukt misslyckat. åhh. Jag bara förstööör. Tänkte isolera mig i Hindås. Blir nog bra.

Äsch,orka.