Prinsen, stället där allt kan hända.

Vill ni se något hett, kom till Prinsen ikväll. Säger bara det. Jag har iofs ljudprov imorgon, men what the fuck. Har aldrig gjort ett prov bakis. Kanske går sjukt bra.

Till sist Frechj ärch fresh!

Nu måste jag dra. Röda rummet väntar.

Jag var dum mot Tim dag. Fitta.

Nååågoot är inte som det booorde vara! Mitt huvud maybe.

Fuck..

Jag har en beundrare. Ajdå. Okej, Frej om det är du så tycker jag att du borde ta och erkänna nu med en gång innan det blir lite pinsamt. (Det hade iofs redan varit pinsamt, men ändå)

Var kuksjuk i helgen. Hahahaha..weei woohooo hoodiihoo motherfucker och Emelie är hög. Psykhem nån? Emelie, jag känner ju till din Schizofreni, ska vi ta det stora steget och lägga in oss på sluten psykvård tillsammans? Det känns som det vore bäst för oss alla.

Jag sa två korkade saker i helgen (faktiskt bara två)
1. Alltså, hur fan växer spaghetti egentligen? Är det typ som grässtrån man plockar in och torkar då eller?
KAN JAG HJÄLPA ATT JAG ALDRIG PLOCKAT SPAGHETTI DÅ ELLER?
2.(Kollar på Kalle och chokladfabriken)
Jag fattar inte vart man har hittat så många Oompa-Loompier som ser nästan likadana ut! Det måste ha varit sjukt jobbigt.

Gött Sara, 100 blondinpoäng till mig. Fast den andra var faktiskt menat som ett skämt, men vissa folk tror visst alltid att jag är seriös (eller helt bakom flötet). Men jag kan dra riktiga skämt ibland med, men på något konstigt sätt så brukar dom alltid misslyckas. Ähh.

Imorgon fyller Timpan 18 år. HAHAHA. Kul för honom. Fitta.

Btw så snackade jag och Becca med Frej idag. Han ska fixa in oss på P3 imorgon. Yeeeeeees. I got the poweeeer.

Jag vet ju att ni har väntat..

Men nu är den klar.

Saras Lista.

1. Navid.
2. The hard one.
3. Gustav (INTE Möller).
4. Agge (i Jaqees band).
5. Partillo.
6. Max i Dapony bros.
7. Myaxl.
8. Kapten röd.
9. Generalen.
10.Affe.
11.Heta busspojken!
12.Hugo Noreen (skojskojskoj, men han kan behöva lite uppmuntran, lillen).

Jag har fan fortfarande fylleångest från i lördags. Jag kommer för fan ihåg allt jag gjorde. Det är ångest.

Msn-trash.

"Någon" (jag nämner inga namn, men det kan ha varit Emma Milich) trashade min msn i torsdags och jag kan inte, under några som helst omständigheter stå till svars för vad som skrevs. Möjligen kan jag försvara påståendet om att Milich tycker Edvin är het. Möjligen.

Och lovet? Vad fan hände liksom? Hade inte tid att göra någonting, men ändå så gjorde jag aldrig något vettigt.

Fast i fredags så snackade jag iaf lite spanska. Det var coolt. Joanna hade vöörsta spanien vännen. Jag fick ju andvändning för mina 3 ord. Särskillt tändstickor. (Cerillas btw, måste ju glänsa när jag har chansen).

Och i lördags drog vi ut. HAHAHA. Lite lustig kväll måste jag säga. Först träffar jag hela fucking old school people på vagnen. Eller okej, Daniel var den enda som snackade med mig iofs, men ändå. Sedan träffar jag medlemar från mitt första band på Prinsen + vårt gamla truckerhangaround.

Jag blev seriöst rädd.

SJUKT SEG DAG IDAG! Åhhh..Ibland bara jag HATAR min skola. Och jag hatar att ha gympa med min klass. Okej, det är typ 5 tjejer och 7000 killar med på våra lektioner. Nedtryckt eller vad? Bara så alla vet så ÄR SARA BRA PÅ GYMPA. Alla verkar tro att man är helt handikappad bara för att man är av motsatt kön, som man säger för att vara lite fin i kanten. Alltså seriöst, sluta att typ "men braaaaa Sara. ååhhh vilket bra slag" varje gång jag får in en fucking träff. Som om det skulle vara förvånande att jag också kan ibland. Jag har minst lika bra bollkänsla som ni, även fast ni typ är stora jävla muskelberg. Så ni behöver inte förlöjliga mig.

Fan, låt mig ha gympa som vem som helst. Det är inte mer speciellt när jag gör något bra som när någon annan gör det. Sluta tro att ni är så jävla mycket bättre. Okej, säg gärna att något är bra, om det verkligen är det. Men ni behöver ju inte låtsas. Det är iaf sjukt segt när folk tror att man är helt dålig på allt som har med jävla bollar att göra. För jag är sjukt jävla bra med bollar. KUUUUUUUUUL Sara.

Nästa gång tror jag att jag ska börja med att utropa ett "nejmen guuud vilket bra skott, eller ååååhh, braaaa jobbat" varje gång alla "jag tror jag är bäst i världen på idrott" gör något bra, så kan dom få höra hur det låter. Jag ska säga det så jävla överdrivet och låta så jävla förvånad som jag bara kan. "Nej men kunde du träffa en boll? Gud vad bra du är!"
Fan. Jag har en dålig dag idag,okej. Jag en sån dramaqueen.

Jag var ju i alla fall full.

Igår hade Nicholas party. Seth Cohen killen var ju där! I typ 5 minuter..Vänner, vi blev DISSADE av Seth Cohen killen! Jag har fan inte hämtat mig från chocken än. Jag som skulle ta massa kort på lillen. Jag var till och med så snäll så att jag frågade om han ville dela rök med mig. Men nähä. Fy fan alltså. Sicket jävla svin.

Jag hade ju kamera igår btw. Och det hade ju inte blivit samma sak om inte det traditionella kortet på spritängeln och hennes offer tagits. Måste ju ladda upp det.
29999-7



Haha, såg nu vad det står på min arm.

"Carro dissar Seth Cohen för hon har vart med Ryan"
Och
"Emelie älskar sin spritängel"

Naaaw. Gulligt.





Jag undrar föresten hur det gick för snubben i duschen. Någon som vet? Jag blev ju sjukt rädd när jag skulle på toa och hittade en naken kille i badkaret. Trevligt.


"Rör mig inte! När jag är full så brukar jag alltid ducha varmt"

Fast kanske inte naken hemma hos en främling vännen lilla.

I got the magic number..

Hehe. Jag har Frejs telefonnummer. HAHA, den var ni inte med på. Telefonterror.nu. Kom på att det nog inte alls är så bra att jag har hans nummer. Jag kommer ju lätt ringa honom på nästa fylla. Gött. Kan bli en aningen pinsamt.

Nu gick en annan heting föbi också. Det är sjukt vad mycket man kan få ut av att sitta i datorsalen i skolan. Ska nog sitta här jämt.

Okej, jag har hjärnsläpp. Vi ska skriva ett roooligt arbete om något organ i människokroppen. Hur fan kan ett organ bli roligt? Och så ska det ligga en nära, typ om jag är skelögd så ska jag skriva om ögat eller nåt sånt kul. Men va fan ska jag skriva om då? Min skrumplever typ?
Oooooja.

Samhällsfittan hatar mig btw. Okej det kom ju inte som någon nyhet men ändå.

"Någon" fikade med "en annan" igår. Ska man bli irriterad eller vad? För jag vet ju att det är det "någon" vill att jag ska bli. Så därför gör Sara tvärtom. Jag är sådan. Lite tvärtemot bara. Fast det hjälpte iofs ändå inte för jag blev sjukt irriterad.

Jag vet, jag ska sluta skriva så att ingen fattar.

Men jag ska fan hämnas.

Bara blablablabla, Sara.

Jag skriver bara en massa skit. En massa saker som bara är helt vrängda typ. Jag har inte ens något "intelektuellt" språk. Det enda jag skriver är: typ, fucking, liksom. Det är bra att mitt ordföråd är så stort.

Sedan kan jag inte stava heller. Jag har TYP dyslelexi. FUCKING jobbigt.

Men konstigast är ändå de människor som läser min blogg. För det finns ju faktiskt fler folk än du (ja du ska känna dig träffad) som gör det. Tro det eller ej. TYP 20 i snitt varje dag, som vill läsa min FUCKING klagoblogg. TYP.

Jag är fan seriöst rädd för er. Fast jag är nog mest rädd för mig själv.

Frej ska vara ljudtekniker på Navid. Yeeeees. Där satt backstage och gratis inträde. Lite weird att gå på konsert med sin lärare iofs..Men va fan gör man inte LIKSOM.

Partey i helgen. Fy fan vad bra. Jag ska vara redlös. Ska ifs träna på söndagen, men what the fuck. Man är ju hård.

"och jag har svårt att visa känslor
när det inte gäller oss
och jag har aldrig haft en åsikt
aldrig burit några kors... "

Jag är så bra.

Okej alla med känsliga öron behöver inte lyssna nu, men ja..Järnspikars vad jag är klantig. Fan jag glömmer allting. Det går liksom inte en enda dag utan att jag strular till någonting. Idag kom jag på att jag glömt alla mina fucking provpapper i stan. Braaa Sara! Ljudmedier=Fett IG. Och så försov jag mig idag också. På riktigt faktiskt.

Blev så arg att jag satte mig och skrev en låt. Den blev fan bra. Ska vara arg lite oftare tror jag.

Och jag kom på att jag inte håller med mig själv om vad jag skrev igår. Jag kan visst bli arg, sjukt arg. Det är bara inte något som jag visar ofta. Det är nog tur det.

Oftast blir jag bara konstig när jag är arg. Eller nåt. Folk förstår sig nog inte på mig. Det är bra. Då kan jag vara precis hur jag vill.



Nä stackars folk som råkar ut för mig.

Konsert helg.

Jag vet ju att alla vill veta vad jag har gjort för coola saker i helgen, så jag tänkte ägna lite av min tid (vilken tid?!) åt att berätta detta för er. Grattis. And I know, jag är för generös.

I fredags blev det lite missförstånd. Meeeen det hela löste sig 'ndå. Ja vart bara lite förvirrad. Iaf så var jag ,Becca och Obiiiitz på Nefertiti, I love Nef, och såg på Jaqee. Grymt kul. Vi stod ju på gästlistan. Såå vi gick omkring och hängde runt backstage (jag vet men jag måste skryta) Genereral knas skrattade åt mitt skämt. Jag är stolt.

Jaja, en go kväll. Big up for Becca säger jag bara. Och för Mr.Gillis.

Sedan igår så var Sara på Bob Marley grejen på musikens hus. Myysigt. Trevligt att träffa Emelie en stund också..Fastän hon drog. Den schlynan.Men jag och Becca shakade fram till 03.00. Det var kul.

Och idag har jag körat med ett band. Weeii. Coolt var det. Inte för att jag kunde stämmorna eller nåt, men det var kul ändå.

Fast nu är jag sjukt trött. Jag måste få ordning på mitt liv va. Tidsoptimist brukar det kallas. Jag kan inte göra allt. Fuck.

Jag har kommit på att jag aldrig pratar om vissa saker. Eller jag säger nästan aldrig vad jag känner. Typ om jag blir arg så skäller jag nästan aldrig på folk. Det är inte min grej. Jag är liksom sån som vissar vad jag tycker genom att bete mig på ett visst sätt istället. Om jag är arg så visar jag det genom att vara sur eller avig. Det är nog inte så bra. Särskillt inte eftersom jag är likadan åt andra hållet. Om jag tycker om någon.

Ähh..Fan vänner. Det är inte lätt när det är svårt.

Tack Tim för att jag fick sova hos dig typ hela veckan. Jag är en snyltare, I know. Men så är det.

Lyssna på Jaqee.