Jag vill åka

Jag vill åka någonstans. Alltså långt bort. Och helst redan imorgon. Känner någon för att fixa det till mig kanske? Någon som vill ha bort mig här i från ett tag. Det borde väl finnas någon som hatar mig tillräckligt mycket för att skicka iväg mig på en resa i typ...Ett halvår. Jag skulle ju gärna skicka iväg mig själv, men här sitter man med ett djur på halsen som jag inte kan lämna i mer än en vecka. Jag hoppas det är värt det.

Well, jag ska ju i alla fall åka till Egypten snart. Och det är bäst för Egypten att det är varmt där då.


The HugoNorenz

Jag minns ingenting av förra veckan. Seriöst. Jag var i skolan 2 dar varav ingen av dem var vettig. I måndags gav jag mig själv ledigt. Jag var värd det, tyckte jag. Jag som aldrig tar ledigt annars. Sedan när måndagen var slut så insåg jag att jag alltid tar ledigt minst en dag i veckan,VARJE VECKA. Värd en ledig dag my ass. I vilket fall som helst så tog jag och Tim världens längsta promenad till Botaniska trädgården där vi klättrade upp för två berg. Det var sjukt chill. Sedan köpte vi lakris träpinnar och gick hem. Slut på måndag.

Resten av veckan var blablabla. Så jag tyckte jag var värd en till ledig dag. Fredag. Fast vi repade faktiskt på fredags kvällen. Det var duktigt och sjukt kul.

Partade på lördag kväll, in my new outfit. Sara skulle köpa bas-kläder, Sara köpte svart partyklänning. (jo men man kan säkert använda den som basplagg med en tröja över och jeans under,right..) En hederlig gammal hemmafest med förfest alá Slem,Sara, vin och TV-spel. Råkade lämna hemmafesten
 ett tag för en snabbvisit hos Timpan. Förlåt Offer, det bara blev.

Mötte upp folket på Linnés senare och jag och Hugo ska bilda ett dansband. The HugoNorenz. Alla som vill joina är välkommna på aduition. Platsen som triangelmusiker är dock redan tillsatt, där ska Hugo rocka loss ordentligt.

Jag och Becca har spelat in en av våra låtar också. På riktigt. Den finns på mp3 liksom. Jag är sjukt nöjd, förutom när jag råkar sjunga falskt..Och där jag uttalar ordet fel..Och där jag andas så det låter som ett stön..och där jag..

Hej

Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Det känns ärligt talat lite fjantigt. Jag har varit ute nu, men det känns inte som förr. Folket är det samma, men känslan är konstig. Jag gillar verkligen alla, men jag har börjat fundera över vart det är jag vill komma egentligen. Vad gör vi, vad slösar vi bort våra liv på? Jag somnar snart här, jag kanske skriver mer imorgon. Eller inte. Vi får se. Vi får se vad som händer.


Man kanske skulle börja om

Man kanske skulle börja med något nytt