Luder

Jag tror jag vet vad jag ska göra nu och baby, jag ska klara det så jävla bra.
Mellan allt velande och konstiga formuleringar vet jag att det är det enda jag är bra på så varför inte försöka.
Det kan väl inte skada tänker jag, men inser att så tänkte jag innan jag förstörde det senaste också. Att det inte kan skada att försöka, men att det faktiskt är det som hänt varje gång. Att något skadats.

Och nu är mitt djur skadat också. Jävla helvete.
Är det inte jag så är det han.Och vise versa.
 
Well, imorgon ska jag bara dricka drinkar.
Jag förtjänar det.
Jag förtjänar en redig fylla, en jävla lyxfylla.
Sara aka drinkluder.


Du ljög och bedrog mig med sanningen

Citatet är fruktansvärt "Sara goes högstadiet", men fuck det.
Egentligen gör det inte så ont i mig som jag vill tro, det är bara jobbigt med folk som inte kan ge något riktigt jävla svar utan som måste slingra sig runt problemet varenda jävla gång bara för att de är fega och inte vågar ta en konflikt.
Det kanske inte ens hade blivit några konflikter om bara folk var uppriktiga med en gång. Om de bara kunde säga hur de tyckte, ville och kände, för ja, det vet man och det gäller bara att bestämma sig.
Precis som jag bestämde mig idag när jag raderade, först ditt nummer, sedan dina sms och till sist allt jag trodde jag visste. Bara borta borta borta.
Fast egentligen är allt jag vill lika mycket borta som telefonnummret (det finns på uppringda samtal och jag kan inte ta bort det, det är farligt men what to do). Jag hatar mig själv för att jag har så svårt att släppa saker, att jag inte kommer att vara nöjd förens det blir som jag vill och då vill jag inte ha det längre. Och blir det aldrig som jag vill så släpper jag det inte. I alla fall inte på några år.
Men några år kan man väl stå ut, tänker jag och skrattar lite åt mig själv. Misslyckade människor, det är vad dom är. Så tänker jag och plötsligt så slås jag av att det blir så mycket enklare om man bara börja hata andra istället för sig själv.
Så egentligen är det alla andra det är fel på.
Jag gör bara rätt
Right?

illa

Jag hörde på nyheterna här om dagen att lustgas var farligt. Jag har alltså blivit lurad till att tro att det är ofarligt. Fast vem bryr sig. Jag har i alla fall slutat bry mig om sånt där, jag lever så jävla onyttigt just nu att jag säkert kommer dö när jag är 40.
Jag gjorde ett försök till att börja träna igår och visst fan stod jag på den där apparaten från tv-shop i 20 minuter. Men 20 minuter i veckan räcker (för att vara ärlig det enda jag orkar), bara jag slutar med allt onyttigt innan jag fyller 20..eller 30..eller va fan, vi säger 40 va?
Så nu kan jag fortsätta lustgasa i lugn och ro.