Tiden går fort...och nej jag har inga nya kort.

29999-70

Jag älskar Hugo Noreens glasögon på den här bilden. Okej den är typ ett år gammal, jag måste börja ta nya kort.

Min mamma har panik just nu, hon har fått knappa in telefonnumret när hon ringde till Ordjakten. Sedan gjorde Helena en luring och ringde hem till oss från sin mobil. Då blev det ännu mer panik. Men mamma är stolt ändå. "Det är faktiskt inte många som får knappa in numret till ordjakten! OCH DU RINGER FÖR FAN INTE TILL NÅGON PÅ HEMTELEFONEN NU!"

Psyko.

I onsdags kom Tim hem och jag fick presenter! Massa indiska saker (jag älskar indiska saker) och så fick jag ju träffa honom,finally. Det var...Behövligt. Fast han var trött såklart..Så vi somna vid halv 10. Värt. Jag har inte lagt mig så tidigt på typ 7 år. Jaja..

Och igår så var jag i Slottskogen och sa hejdå till alla svikare (Becca,Zofia,Joanna bland annat) som ska åka här i från hela sommaren. Det var mysigt. Sen så tog jag, Nicholas och Becca sällskap en bit, för Becca skulle hem och packa. Bläää Becca..Jag kommer upp och occuperar din fucking husvagn snart.

Och sen hade jag inget att göra för Timmy var på sjukhuset och tog prover och sånt. Så jag fick vöörsta snilleblixten och tänkte att jag skulle gå upp till Skansen krona eftersom jag aldrig varit där. Det är typ 200 branta trappor upp dit.
 
J a g . H a t a r . B r a n t a . T r a p p o r . . .

Det värsta jag vet är att åka den branta rulltrappan på Liseberg. Så jag fick svindel när jag gått upp för första trappan och då kom jag varken upp eller ner. Det var sjukt hemskt. Så jag satte mig på en skabbig bänk och blundade och hoppades att någon skulle komma och rädda mig.

Det kom ingen.

Så jag langade den klassiska "Jag kan gå i branta trappor, jag är inte rädd"  Tog tag i stången och sprang upp för resten av trapporna.
Som tur var fanns det en annan väg ner utan trappor. Annars hade jag väl suttit där uppe än.

Och så hade jag och Timmy myskväll och åt mat och kollade film och...Ja. Det var det.


Ziggie.

29999-69


Ziggie, eller som han egentligen heter, Sigge har däckat. Ibland är han för söt. Men oftast hatar han mig och jag tror det sitter i från hans valptid när jag råkade klämma honom i en dörr. Men jag vet inte.

"och här skulle jag egentligen vilja skriva alla visdomsord, smarta citat och motton som finns i hela världen och som känns så jävla "fan, det är klart att vi ska förändra världen"-aktiga.

men jag tänker inte skriva ner dom för ord är fortfarande bara ord och det spelar ingen roll hur det låter för ord är bara skit och det som betyder något är verkligheten."

Vi ska förändra världen, jag lovar dig. Annars så ska vi iaf ha jävligt kul när du har din lägenhet själv en hel vecka..Och sen fyller vi ju år.

Det kommer bli en grym sommar, vänner.



Vin och koffein.

29999-68

Hej.
Idag är en regnig dag. Jag har varit väldigt...Våt.
Har hittat en inpackning som gör mitt hår lika lockigt som ett jävla fårhuvud. Lite ochill då det inte är riktigt det som jag strävar efter att se ut som men sånt är livet.

Har dock varit i stan. Träffade Beccan och såg på tv. Sedan gick vi till...dumdididum, T-LIVS! Den bästa affären på andra långgatan, porräffärerna är några starka utmanare, men T-livs tar ändå hem segern tillslut. Vi köpte massamassamassa glass. Efter det mötte vi upp Joanna och våldgästade Arvid Neros place. Det var mysigt.


Jag saknar Timmy.
Det är way to long tid att vara borta.
Jag lider med Emma Bj vars pojkvän skulle jobba i Tyskland i en månad.
Det TÄR.

Saker som betyder.

29999-67

1. Angående sömn


Ligger han vaken om nätterna med två fingrar mot din handled
kontrollerar din puls noggrant
så att den inte slår fel
Bevakar han din sömn beredd att ge
varje famn han äger ifall du skulle vakna ur en mardröm
Lägger han sig bakom dig
för att omsluta din kropp
med sin kropp
Väcker dig med en kyss på varje ögonlock
och säger
med huvudet pressat mot din varma mage
fem minuter till
fem minuter till min älskling
innan vi tar oss an den här dagen
Gör han det
Ligger han vaken?

A) Alltid B) Ibland C) Aldrig




2. Angående födelsemärken

Har han lärt sig att låta tiden stå still
och följt med blickarna över din hud
Har han lärt sig alla dina prickar utantill
och översatt dem till ljud
och plötsligt en dag insett
att de tre nedanför din hals
är en hemlig kod
som översatt till ett annat språk
betyder fereshte
Har hans pappa lärt honom att fereshte
betyder ängel på persiska
Kallar han dig fereshte
Letar han sagor
Bygger han kartor
Ritar han någonsin omloppsbanor
med fingret över din hud

A) Alltid B) Ibland C) Aldrig



3. Övriga frågor

Tillägnar han varje kväll
till att rista dikter i en klipphäll
för att sedan skrika dem i en mikrofon
tills rösten låter gäll
Använder han båda händerna
så att cirkeln blir sluten
och med blodfyllt huvud
och ansträngt hjärta
hamnar på akuten
Använder han dig som referens
när han pratar om hur det känns
att det finns en gräns
för hur ont bara en person får göra
Försöker han fortfarande röra
vid din handled när du går förbi
bara för att kolla så att allt står rätt till
Har han kvar ett fotografi
på sin vägg där du som barn
gör piruetter bland rödmålade höstlov
med en blick in i kameran
som inte hunnit börjat dö
Smilgroparna grävda redan då
Får han dig att le
bara för att han är berusad inte full
Sista frågan
Skulle han säga nej till en hel värld
för din skull

A) Alltid B) Ibland C) Aldrig


Jag är älskad.

29999-66

Hittade en sån söt bild på mig på min dator. Måste bara delge alla innan den preskriberas på okänd tid. Ibland får jag verkligen till det.


Tänkte även delge mig av mina nyaste sms på min telefon. Folk tycker verkligen om mig:

19 juni 06 11:56
Från: Maxy.
"Din jävla fitta"

18 juni 06 02:35

Från: Spritoffret (Emelie)
"Men vattenkranen då slyna!"

18 juni 06 01:32

Från: Morsan
"Ring hem nu för helvete!"

Tack vänner för alla gulliga sms. Jag uppskattar dom sjukt mycket.

In Obitz house..

29999-65

Min midsommar iår var chill. Jag skar inte av min tå eller åkte med någon "mystisk man med skinnjacka,rakat huvud och en svart volvo" som någon tydligen sa till mina föräldrar att jag hade gjort förra året. Okej, jag åkte iofs med en mystisk man med skinnjacka,rakat huvud och svart volvo, men smartass som säger det till mina föräldrar. Dessutom var han snäll och skjutsade mig hem. Så det så. Folk har sånna fördommar, jag blir ju trött.

Igår åkte jag,Beccan,Sophia och Carro ut till Hisingen till "Emma som strippar framför webcam",fast hon tydligen inte alls hade strippat framför webcam.(?) Jag blir ju förvirrad. Men det var kul..Det fanns en bartender där som gjorde drinkar åt mig och så fick vi glass och jordgubbar.

Sen sprang vi efter bussen som Daniel och Henning satt på. Så åkte vi till Obbe igen och hade efterfest..Fast Victors vän spydde ner badrummet. Offer..Sedan däckade jag och nu är jag home and safe.

Rebecca hade tänkt köpa ett alkohollås till min mobil i födelsedagspresent. Yeeeees..Chatching. Fast sen kom dom på att det tydligen inte fanns i fucking Sverige. Jag blir ju trött.




Hugo Noreen på mitt ben (igen)

29999-64

Vi försökte ju återuppta förra årets Hultsfreds tradition, men vi lyckades bara skriva Hugo Noreen på fyra ben i år. Känns lite som ett misslyckande men well.

Asså, jag förstår inte vad det är med min kuk-hals. Idag har jag redan hostat upp typ 1000 gröngula, hårda slemklumpar och det blir bara fler och fler. Jag känner hur dom ligger där nere i halsen och retas. Jävla Slembollar.

Har haft sovmorgon idag. Eller iofs kom någon in och väckte mig imorse för jag har tydligen bytt säng för hundens skull. Dont remember..Eller jag har ett svagt minne av att jag skrek åt någon att någon kunde dra åt helvete för att jag har sovmorgon, men bara svagt.  Aja..

Ska ringa Becca nu och fråga om vi kan spela in idag. Inte för att min röst (eller hals) mår så värst bra, men jag får väl härda. Vi ska ju spela in våra låtar INNAN Beccan åker och jobbar. Så det så.

Dessutom betyder SOET söt..Lite som att MOEGET betyder moget. Eller det gör det ju egentligen inte, men ni fattar vinken.

Och till sist.
Du och jag klarar det ihop (den ena har styrkan och den andra har mod).

Chilla.

29999-63

Snajs bild. Christian,Mato och Slem. Dagens Becca bild får ta ett litet uppehåll. Dessutom kan jag förtydliga att det står "SOET" på Slems bröst. Och vårt vin är även trashat. Bara så ni vet.

Har haft två rätt goa dagar måste jag säga. Schleten som jag var när jag kom hem kände jag att jag nog behövde vila upp mig ett tag. Så i förrgår var Beccan här uppe i Hindås. Myyyyyyssiiiiigt. Hon, jag, Maxy och Milich satt i min hammock och var sjukt kreativa. Vi skrev lite låtar och spelade gitarr. Och igår var jag i Masthugget och kollade på matchen på storbilds tv med folk.

Chilla några kilo vänner.

Och Timmy kom hem. Det här är inte roligt längre. Mutta.


HULTSFRED 2006!

Okej, jag har så sjuuuukt mycket att skriva idag va. Men vi måste börja med en soo het bild på dom två som ägde hela festivalen.
29999-52

Jag och Slem i vårt camp som förövrigt hette camp "Visa brösten". Kul. Fast vi bröt ju oss ur det senare och bildade vårat egna, Camp "Visa kuken" eller varför inte camp "tvåla in kuken", eller vad säger du Slem?

Dag 1:
Jag och Emelie möter vår cafför Robin
 och hans två vänner. Det var ju lite stelt först, men isbrytaren var ju när Christian bjöd på öl. En chill bilresa med typ 1000 kisspauser. Och citatet:
"Men Hallå! Vi har ju bara karta till dit vägen men ingen till hemvägen!"

Sedan kom vi fram, satte upp tältet och öppnade vår bag in box som skulle hålla i minst 2 dagar. Den tog ju slut första kvällen. Värt. Jag dansade till Zlatan låten till klockan 2.

Dag 2:

När vi väl somnade/däckade så väcks vi plötsligt av att Robin ligger brevid Slem och PETAR PÅ HENNE!
Slem vaknar och frågar förskräckt i vems tält hon ligger. När hon får reda på att hon lyckats däcka i sitt egna så somnar hon om. Sedan vaknar hon typ 3 gånger under natten och väcker mig för att berätta hur upprörd hon är över att Robin petat på henne när hon sov. Jag förstår henne.
Tillsut går vi upp vid 9 och tar oss en öl. Jag älskar festivallivet. Sedan tar vi vår vinflarra och går mot ICA för att köpa 3,5or och möta fler folk. När folken kommer är vinflarran slut och klockan är typ 4.
Folken i "vårt" camp kallar oss för objekt eftersom kvinnor inte har några känsor. Någon har satt en ölburk i ett koppel och kallar henne för Maria. Sedan pålar vi Maria med en Påle.

Charlies citat:
"Jag är inte otrevlig bara odräglig"
Så rätt. Fast jag älskar ju honom ändå, tydligen.

Dag 3:

Vissa är trötta. Inte jag och Slem. Först drar vi till Zofias amnestytält och snyltar ballonger och sen börjar konserterna. Sture Allén var sjukt bra. Sedan minns jag inget mer. Jo vi hängde ju med Rikard Malm också. Han sparkade på vårat tält. Slyna. Sedan kom någon in och spelade "Knattar,woohoo, Joacim von Anka och tre knattar,woohoo" vid halv 5 på morgonen. Emelie vaknade inte.

Dag 4:

Kom på att vi firade att Sverige vann på natten mellan dag 3 och dag 4 nu. Det var sjukt värt att kolla storbilds tv med typ 30 000 pers. Annars måste jag ju skryta om en sak som hände mig och Slem. Vi stod och tog ner en Torgny Mellins affisch för dom är ju sjukt bra, särskillt I´m a dansbander yes I am. Då knackar någon oss plötsligt på axeln. Ni förstår ju vem det var.  STEFAN I TORGNY MELLINS! Sjuuuuukt coolt!
 
Såg på massa band. Orka.

Dag 5:
Vi är sjukt skabbiga, men det gör inget. Fick ändå höra världens bästa raggningsreplik, jag föll ju direkt.
"Åhh har du magväska? Jag måste säga att jag tänder sjukt mycket på tjejer med magväskor!"
Sen minns jag inget mer. Läs Emelies blogg istället (www.absolutemelie.blogg.se). Såg iofs Kent och dom var så jävla bra. Den bästa konserten jag sett ever. Dessutom blev jag ju uppraggade där med, fast han hade ju fyllenäsa, men det gör inget. Hade även värsta snuskicken på den konserten. Gött.
Sedan så trashade jag och Emelie vårt tält, eller rättare sagt så pålade vi det med pålen Pål.


Sjukt värd festival och sjukt kul att åka med Emelie! Vi ägde ju, som vanligt.
29999-62

Vi hade kul. Men jag sakar Tim och jag saknade Beccan. Men ändå. Puss på er.


En Hindås kväll.

29999-51

En av de sötaste bilderna som finns på Becca aka snyltaren.
Gullidig.

Har haft en go dag. Och en go gårdag. I går så åkte jag in till stan. YEEEES. Åkte till Timmy, "såg" på matchen i hans soffa, gick upp till Masthuggets fotbollsplan för det var Masthuggets dag där. Skitcoolt. Massa 50+are som röjde rejält. Kände mig som hemma.

Dessutom hade dom glutenfri mat=jag älskar Masthugget. Så träffade vi Beccan,Obbe,Joanna,Carro och Victor och så såg vi på Skalman. Myspys.
Och sen köpte jag och Slem en flarra vin av mina nya vänner, Masthuggsfolket. Strålande. Okej, kul att vi endast har vin att dricka på hultan, men fuck det.

Sen blev Timmy sur för han fick ingen mat. Men HAAALLÅÅ..

Och today så tog jag och Tim sovmorgon till klockan halv tre. Typ. Mas o menos. Så lagade han frukost till mig,duchade mig och lagade lunch till mig. Känns som någon luktar TOOOFFEEEL.

Kul. Och ikväll så har jag först grillat med Emmish,Linnéa,Emil,Jesper,Robin och öhh..Patrik va? Alltså det var så längesedan jag träffade dom här va. Men det var mys. Sen kom Maxy med bussen och så gick jag, han och Linnéa till Hindåsskolans tak. Max är så rolig..Men det hade varit ännu mer roligt om han brakat igenom, men han funkar ändå.

Åker imorgon vänner..Om jag inte hört av mig en vecka efter Hultsfred är slut så får ni gärna börja leta efter mig. Tack.


Det var den kvällen.

29999-50


Känner att jag borde ta nya bilder snart. Ska sno med kameran till Hultsfred. Jag vet vad ni tror. Ni tror att jag kommer tappa bort den. Det tror jag med. Allt annat hade varit underligt.

Hej jag är 18 år (plus/minus ca 34 dar), jag är utbränd och har magsår. Eller iaf nästan. Så därför gav jag mig en ledig kväll idag, det räcker. Var iofs ute och gick med Milich samt var inne hos Maxy en sväng och käkade upp hans glass eftersom att någon inte bjudit dit mig. HAHAHA tråkigt att jag kom ändå då. Har dessutom bränt mig lite pytte på magen,ansiktet,benen och ryggen. Bra Sara, det har varit sol i typ en dag och du är redan värsta brännskadan.  

Ska gå nu, puss&kram.



Jag har ju sommarlov..

29999-48

Dagens Becca bíld+ Emslem, Emma och Matilda.

Kom just på att nu har jag sommarlov. För imorgon kan jag inte komma till skolan och på måndag är vi lediga och på tisdag åker jag till Hultsfred. HAHAHA.

Det finns vissa saker jag hatar mer än andra. En av dom är när min lillsyster sjunger i duschen klockan 23.00 på kvällen. En annan är när min lillasyster sjunger i duschen klockan 6.00 på morgonen. En tredje är när min syster sjunger överhuvudtaget. Och jag skojar inte, hon skulle kunna sjunga bra, men ingenting låter bra om man sjunger så högt så att det skakar i väggarna.

Folk har ingen respekt för mitt behov av sömn.
29999-49
Måste bara lägga upp denna fina bilden på Emma. Följ med till Hultan nu din mutta.



Porr Beccan, porr

29999-47 


ja tror seriöst att det finns två alternativ;
Numero uno: frej e seriöst kär i dej, varför skulle han annars kalla dej GULLAN, Gullan?
Numero dos: Frej är seriöst rädd för dej (det här alternativet är det mest troliga) och för att han inte vill att du ska göra något dumt (typ DÖDA honom, hehe) så försöker han hålla sig på god kant med dej.. Lite för god kant kanske.. men whatever!!!

pussss beccan

Det var nog något av det mest sanna jag har hört Rebecca säga någonsin.

Var på Navid& Gudarna /Kung Kodum på Musikens Hus i mådags och det var grymt. Ser ni föresten att jag lärt mig hur man andvänder alla flashiga funktioner som typ understruken text. Haha, jag är stolt. Men back to Navid. Det var premiärvisning på hans video, tydligen. MAN SER MIG TYP HEEEELA TIDEN! Det är fan pinsamt.

Jaja, Hultsfred på tisdag iaf! Och Milich kanske följer med också, jag ska ju tvinga henne.


Idag är jag sur.

Vill bara varna alla , för jag är visst på lite dåligt humör idag. Ledsen. Kan ju också påpeka att min virussökning på datorn slutade på 103 virus. Ajdå.

Var i Brämhult med Lucky idag och vi fick vara med på prisutdelningen båda klasserna.:) Så det var fan värt att ha en ensam hemma kväll igår. Ska fan ha det oftare. Bara isolera mig och strunta i vad alla andra gör. Ska bli en riktig jävla egoist.

HAHA. Jag är konstig, jag borde alltid vara ensam.

Inte bara ett.

Har just gjort världens virussökning på min dator nu och det visade sig att jag inte bara hade ett litet virus här, neeeej neeeej, det hade visst hoppat in 50 små virus i min lilla dator. Hoppsansa så kan det gå.

29999-46



Dagens Becca bild. Lika snygg som vanligt, idag med Hugo som partner. Naaaw så gooollliga!

Uppdaterar later, jag har so much to tell.

Dagens Becca bild

29999-45



Efterföljaren till "dagens heting" bilderna är numera "dagens Becca bild" med eller utan följeslag. Här är Beccan and moi i skogen för typ ett år sedan. Gulligt, jag säger ju det.

Idag är en bra dag. Jag är klar med mitt författarporträtt, tackar tackar. Det är sol..Det är snart lov..Och jag och Slem (mest Slem) HAR FIXAT SKJUTS TILL HULTSFRED! Fatta vad galet vi kommer få det..Måste iofs laga fimphålen som finns i mitt tält..Dessutom var det någon som gjorde vöörsta målningen på det förra året också. Statuch.

Ska sola nu, för typ 60 spänn. Kommer bränna upp hela mig, men det är det fan värt.