Va fan tigger han för?

I fredags sa Emma Milich veckans citat (om man bortser från bananflugor citatet på naturkunskapen iofs).
Det var nämligen så här att jag och Milich var vid Domkyrkan när Max ringde mig för 1045 gången den dagen och frågade om jag kunde fixa sprit till honom. Så jag orkade inte svara + att jag visste att han redan hade en flaska vin som han fått av sin pappa. Så jag sa det till Emma och hon svarade högt och tydligt "Ja men då så! Va fan tigger människan för? " Det roliga var att vid samma tillfälle som Emma säger det här så går vi förbi en ganska gammal man som sitter och spelar gitarr på gatan för att få ihop pengar. Så hela gatan vänder sig om och kollar på Emma sammtidigt som mannen (i lätt chock-tillstånd) slutar spela.

Okej det var faktiskt kul just då.

Annars hade jag och Becca Spa-kväll igår. Jag diggar ju bubbelpool. Och snart ska jag nog träffa Offret i stan..*host* 15 kronor ölen. Det blir nog bra.

Blablabla.

Spanskan suger Eduardos kuk.

Jag har just kommit på att spanska är det mest värdelösa jag har läst i hela mitt liv. Jag kan säga tre saker typ. Hola,adios och cerillas (vilket betyder Hej, hejdå och tändstickor. Det sista ordet har jag dessutom haft en väldig andvändning av).
Grejen är den att jag har spanska prov imorgon. Och jag tror nog inte att det går så bra om jag bara kan dessa tre, i och för sig mycket vackra ord. Eddan kan nog ta och sänka sina förväntningar en aning. Spanskan= FETT IG!

Fuck det.

Jag får göra det vanliga. Sätta mig i ett enskilt rum med en ordbok. Varför är spanska lärare jämt så blåögda? Inget mig emot i och för sig.

Föresten har jag fått en gluten-kompis. Vår hund fick diagnosen idag. Så jag är i gott sällskap liksom.

Jaja. Have it suckers.

Jävla höstlov.

Det räcker ju inte till.
Fredag: Dapony bros och Mega drive+ Kapten röd & Majorerna spelar på musikens hus.
Lördag: Halloweén fest hos Emelie (Eller Sophia Obbe, jag vet inte riktigt).
Söndag: Eventuellt tävla.
Måndag: Plugga svenskan, skriva spanska CV, skriva krönika, plugga matte osv osv.
Tisdag: Slagsmålsklubben på fängelset.
Onsdag: Kultiration releasefest/spelning på Nefertiti.
Torsdag: Se på krigsfilmen med Tim. Eller eventuellt åka till lager 157 med Becca och Johanna.
Fredag: Halloweén fest hos Obbe (Eller Emelie, jag fatta inte men men).
Lördag: Halloweén fest som fotbollslaget anordnar i Rävlanda. Välkommstbål, bar, massa folk, you name it.
Söndag: Gå på Kharmen musikalen med Becca+plugga+handla nya tröjor,vantar,halsduk,varm jacka,skor.

När fan ska jag hinna sova då? Kuk-lov.


Annars är detta positiva veckan för Sara. Det har blivit alldeles för trist det senaste:D

Deppig dag.

Usch. Jag har varit så sjukt deppig idag. Hela dagen har liksom varit helt strulig. Jag måste bli lite gladare för fan.

Jag förstår ju om min klass tycker att jag är konstig. Men aja..ORKA! Ska bättra mig, yeah riight.

Sedan är det så fucking kallt i mitt rum. I natt förfrös jag typ en tå som legat utanför täcket. Och så kommer det vit rök när man andas.

Orka blogga idag. Känns som jag ska svimma när som helst. Om jag inte bloggat på några dagar så har jag antagligen däckat och adrig vaknat mer eller något.

Dagens låt: Kent-Beskyddaren

En märklig helg.

Weeii, lucky you säger jag bara. Äntligen har Sara startat en blogg liksom. Jag förstår ju att folk har väntat. Jag är ju alltid så himmla rolig och så där menar jag.
Det har i alla fall varit en märklig helg denna veckan. I fredags var jag med Becca och skjutsade henne HELA vägen hem från skolan. Jag har fan träningsvärk. Jag blir ju deprimerad.
På kvällen så gick vi in backstage till Jaqee konserten på världskulturmuseét. Och sedan kom Jodii och Sofie förbi en sväng också. Och sen så gick vi hela vägen hem till Becca. Alltså hon har blivit en sån SUCKER! Först blir hon nykterist, sen börjar hon ta med sig egen GI-mat till skolan OCH cyklar och går över allt. Tönt. 

Hugos rektor verkar mongo. Det var en elev i någon tidning som deras skola hade tryckt upp som "råkade" ha ett knark-halsband på sig som bara syntes pyttelite. Då hade rektorn sagt att man var tvungen och sitta och täcka över varenda tidning med tipex. 7000 tidningar. Haha. Kul för den som får det jobbet liksom. 

Skickat igår 23:06
"Heeeeej! Vad gör du? Jag har suparkväll i Hindås haha det är ganska kul men du borde varit med men hoppas du har det bra! Men du kan väl slå en pling jag kanske har däckat men ändå pusspusspuss" 

Hehe..Jag däckade inte. För en gångs skull. 

Vem fan har laddat ner hela Nordmans skiva på min dator?

Annars dagens låt: Navid Modiri - Hisingen luktar gräs