7:47

Jag är en surfitta.
 Okej, jag erkänner. När jag inte får som jag vill så blir jag sur. Och just idag fick jag inte som jag ville och jag är stört vresig.
Dessutom funkar inte fuck-kameran och dessutom så är det kallt i mitt rum och dessutom är jag så sjukt trött på alla sjuka människor.
Sjuka människor är tråkiga människor och idag hatar jag tråkiga människor.
Det är höstlov och alla är bara sjuka och tråkiga.
Jag ska fan också vara hemma idag och vara så jävla tråkig.
Jag hatar tråkiga människor och jag hatar mig själv.


Jag såg på när Stockholm gick upp i rök

Tjao.
Jag är trött. Fastän jag sovit bort en hel dag. Jag hatar att sova så länge, jag vill hinna göra allt. Nu fick Lucky vara idag. Jag har samvetskval. Ska ta hand om honom hela dagen imorgon, han betyder så mycket.
Var ute lite igår. Först på Yammi med Becca,Zofia,Hugo,Sander och Emms. Det var mysigt men sen ville alla dra och då dog partystämmningen. Jag fick cp-ont i huvudet och så blodsockerföll jag. Så när alla andra drog till Linnés så drog jag hem med Tim och åt mat.

Jag har sprungit runt slottskogen idag iaf är mkt nöjd. Fast nu är jag helt död och vid 6 ska jag på herrmiddag hos Zofia. Seriöst, jag måste sova lite först. Får säga att jag kommer lite senare. Men sen blir det utgång antar jag. För Emelie är hemma idag. Yeeees.


Vit helg.

Hej.
En vit helg har jag haft. Fast som Becca sa, man är fan mer trött efter en sån.
Var med Tim i fredags. Vi behövde tid.  Återhämtning efter torsdagen som var kaos. Allt som var tryggt bara rasade. Men det blir ju alltid jag som drabbas värst. För att jag är just jag och för att jag bryr mig om folk. Det är läskigt att bli sviken av den man trodde var allt.

Har haft en bra helg trots allt. Har bara varit i Hindås. Har saknat mina vänner i stan, ville träffa Slem, Ville hänga med Becca, ville gå ut och bara ha kul. Nästa helg kommer alla vara så jävla oparty för att alla var party nu. Mutta.
Tävlade idag och Lucky är verkligen fin. Vi hoppade 1 meter felfritt och vår första 1.10 felfritt. Ibland är det skönt att man iaf är bra på en sak. När Lucky blir gammal nog ska vi fan bli bäst.

"Asså seriöst. Kolla månen! Den är svinrund! Asså rund liksom. Puss Becca"

60-tals helg, kukrektor och sår i näsan.

Jag har seriöst ett sår i näsan. Som INTE GÅR BORT! Det kan låta som ett väldigt väldigt litet och simpelt problem (Hallå, det svälter folk i Afrika liksom så fuck of Sara) men nu har jag haft det här såret i typ två veckor och det försvinner inte. Det är som en jävla näsförbannelse.
Det kan iofs bero på att jag inte kan låta bli att pilla bort den gigantiska skorpan som bildas efter ett tag .
(Mysigt Sara, mysigt...)

Aja, jag var på 60-tals fest i helgen och jag hade gärna delgett er av mina bilder men kameran strejkar och datorn är fucked up så det får vänta. Men dom är ju sjukt heta iaf. Och Hugo Noreen hade en slips på huvudet.
Chill kalas.

Annars fick vi nästan våran projektledare att börja gråta idag. Han blev helt glansig i ögonen när vi berättade hur mycket vi hade tänkt oss på julbasaren i skolan. Det är nästan så jag fäller en liten tår själv. Ska också påpeka att jag inte är den enda som gråter till extreme home makeover. Eller tja, Max grät väl inte riktigt men han sa att det var nära. Så sluta håna mig.
 
Och så hatar vi våran rektor. Han trodde vi skulle skänka pengar till våran gympasal?Flane..
J U L B A S A R..Inte gympasal. Sedan blev han arg på Rebecca när hon började bokstavera åt honom istället. Haha..Gubbjävel.