Jag säger det här för att jag måste

Jag har fixat det!! Åhhh, jag lovar att det kommer bli så grymt. Och alla måste verkligen komma..Det är helt sinnes, men jag tror att dom kommer. Dom måste komma. Det blir sjukt. Men vi håller kanalen öppen och så där.

Åhhhh, jag är så duktig som kan maila så bra, att jag skriver så att folk vill svara. För han har svarat och det är ju sååå braaaa.

Det är en flummflumm flummig dag.


60 Talet..Eller kvalet.


29999-169
Ska på 60tals fest på lördag. Asså seriöst, jag har klädångest. Kommer rota igenom hela farmors garderob på fredag i panik. I värsta fall får jag väl gå naken och säga att jag är en 60tals blottare. Det funkar i krig.

Men iaf, idag var vi och drogade Zigge. Han blev helt väck och rullade med ögonen. Jag och mamma trodde han var död. Men nu är han vaken igen, fast han går inte så bra.
Jag tror Gösta gjorde fel. Gösta är lite vimmsig. En gång när han skulle vaccinera en katt så vaccinerade han sig själv i handen.
Det var galet.

            
Imorgon ska jag vara med Tim och hämta ut min lön (Ja, jag jobbade tre dagar i sommras).
Pengar är bra.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjdååå



Räkna mig lugn.

Hejhejhej.
Egentligen har jag inget att skriva här längre och idag gör jag det bara för att jag inte vill skriva en kuk diktanalys. Eller en anal-ys som jag bukar säga.
Träffade Tove på bussen idag och imorgon tänkte vi dra ut efter Håkan. Det är reggae kväll på Rio-Rio imorgon också. Dit tycker Sara att vi ska dra. Eller vårt nya stammis ställe, Min Bror&Jag.

Navids nya skiva är grym.

En måndag.

Fan..Alltså, jag har inga bilder att lägga upp längre för jag har förstört sladden man lägger över dom på datorn med. Det är lite sorgligt. Och blä på att jag aldrig har nåt att skriva nu för tiden och att jag tycker blogga är sjukt töntigt och att Frej blev lite sur på mig och Becca när vi berättade vad vi sagt till Navid och att jag egentligen är en svikare fast igen vet om det. Förutom Max och Emma...Och Tim. Hade resten fått reda på det hade dom halshuggit mig.

Tog skolfoto idag. Khaaatchiing. Jag var tillochmed med på två foton i år. Inte för att jag gått med i den internationella föreningen än. Men jag ska. Även fast det bara är för att vi ska få göra vårat projektarbete. Så nu får ni två bilder att njuta av i årets skolkatalog. Det var väl kul.

Har varit ute och gått med Max och Emma nu. Det blev gråtfläckar på Max tröja. Knas,knas, guud vad knas det blev. Knas,knas,knas.
Ibland mår man bra av att veta att man har sin klump av gamla vänner kvar här. Att det tar 5 minuter att gå till Max eller Emma. Att vi fortfarande skrattar åt samma saker, att det finns. 

Det nya finns med...Fast det är fortfarande för nytt för att kunna kallas gammalt. För osäkert för att kunna kallas tryggt. Man vet inte vad som kommer finnas kvar, vad som kommer vara.   

BAAAAAAAAAAAAAJS BLOGG!

Hej Navid.

Hej Navid, jag är med i din video, det är jag som kollar in i kameran hela tiden. Du ser ut som babyface...Fast ett jävligt manligt babyface! Dessutom är Frej sur på dig för att du aldrig bjuder med honom någonstans..Han känner sig värsta utanför så vi tycker så synd om honom...Va, är han alltid sjuk när du frågar honom? Hahaha..Frej är en sån mes.

Jag och Emma Bratt träffade Navid igår utanför pustervik och vi sa nåt sånt där. Okej, det var ganska kul..Men ändå lite pinsamt. meeeen hade vi inte gjort det så hade vi bara ångrat oss. Kanske.

Var på Min Bror Och Jag igår med en massa folk. Alla var där..Det var väldigt väldigt trevligt.

Jag sa till Hugo Hellman att han skulle nämnas här idag så nu nämner jag Hugo Hellman. Igår var dessutom kvällen då Sara fick reda på en massa hemlisar..Hehe, alla anförtror sig åt mig. Fast jag lovar att jag inte ska säga det till någon.

Nu ska jag äta och affichera. Puss

ett år



Har varit hemma i två dagar nu. Och läst. Jag kan vara en riktig boknörd. Eller jag är en riktig boknörd.
Böcker är sjukt mycket mer värda en filmer. Jag gråter nästan aldrig till en film men till riktigt jävligt bra böcker gråter jag floder. Men nu är min bokserie slut och jag känner mig rätt så ensam.

Jag känner mig också smått förrvirrad över att det är sommarvärme utanför när det snart är vinter. Det känns också ensamt på nått sätt. Som om det här är den sista sommardagen på gudvethurlänge.
Dessutom är det snart den 14 oktober och jag vet att jag den dagen kommer tänka tillbaka på den 14 oktober, då för exakt ett år sedan, och undra hur jag skulle gjort just då om jag vetat hur allt är nu. 

Men det är egentligen inte värt att tänka på.

Nåja. I fredags var jag på reggaekonserter på Musikens Hus. Och på lördag fyllde Becca år.
29999-168
GRATTIS BECCA!hehe..

Och bara för att glädja er ska jag lägga upp en bild på mig också

Haha..